Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Eğitim masaya yatırıldı
www.gumushane.gen.tr - Forum > Haberleriniz > Torul
Bilal Çakmak
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yapılan toplantıda ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel bir değerlendirmesi yapılarak, sorun ve ihtiyaçlar tartışıldı.

İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Kaymakam Gürçam, toplantıda hazır bulunan milli eğitim yetkililerine ilköğretim ve ortaöğretim sınavlarında başarının arttırılması için herkesin üzerine düşen görevi severek yapması gerektiğini altını çizdi.

Gürçam toplantıya katılanlara şu uyarılarda bulundu: “Derslerin yanı sıra Sportif ve Kültürel faaliyetlere de önem verilmelidir. Okul idarecilerinin mesai saatlerine daha duyarlı olmalı. YİBO ve Lise pansiyonlarında mutfak temizliği ve yemek kalitesine gereken önemin verilmeli. Okul kantinlerinin denetim altında tutulmalı. Taşıma merkezlerinde öğle yemeklerinin nöbetçi öğretmen ve idareciler tarafından hassasiyetle takip edilmeli. Okullarda huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla gerekli komisyonlar oluşturularak, gerek kolluk kuvvetleri gerekse okul yöneticilerinin üzerlerine düşen görevleri yapmalı.”

DELİKIZ
Bu tür faliyetlerin olması ile birlikte bunlardan haberdar olmak çok güzel..En iyisine ulaşmak için uğraş verenleri tebrik ediyorum..Allah razı olsun..Selamlar..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.