Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bir genç kadının not defterinden...
www.gumushane.gen.tr - Forum > Serbest Kürsü > Serbest Kürsü
kaderimsin29
Bir genç kadının not defterinden...


Yeni doğmuş oğluma ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç: Artık babasından bile bahsetmiyoruz.

4 yaşındaki kızıma, oyuncağın arkasından çıkardığı minik pili niye yuttuğunu soruyoruz. "Çok yoruldum, beni çalıştırsın diye yuttum" cevabını veriyor.

Ailece amcamlara bayram ziyaretine gittik. Konu yaştan açıldı. Yengem, geçen hafta 40 yaşını doldurduğunu söyledi. Amcamın önerisi beni çok güldürdü: "Hanım, seni bozdursak da iki 20'lik yaptırsak nasıl olur!"

Kocama, "Sevgilim, diyelim ki doktorsun, estetikçisin, neremi kesip düzeltmek istersin?" diye sordum. "Dilini" dedi. Üç gündür susuyorum; ne olur ne olmaz...

Babamı namaz kılmış dua ederken görünce, "Benim için de dua et" deyiveriyorum... Cevabı karşısında apışıp kalıyorum: "Kendisi nerede derse, ne cevap vereyim?"

Sevgili anneanneciğim, havaalanındaki kadın polis memurunun amacı, sana sarılmak değil, üzerini aramaktı. Haydi, sarılıp sırtını sıvazladın, bir de yanaklarından öpmenin ne gereği vardı?

Kilo aldığımda, "Karıcığım biraz zayıfla" demek yerine, "Haydi tosunum, az daha ye seni halde hamal yapacağım" diyen sevgili kocam, ben sana kel olmandan dolayı "Az daha parlat, gece lambası yapacağım seni" diyor muyum?

Saatlerce uğraşarak, kartondan yaptığım buzdolabı modeliyle oğlum ödevinden en yüksek notu aldı. Öğretmeni ona "Aferin" demiş. "Herkes anne ve babasına yaptırtmış. Ama sen belli kendin yapmışsın." Kendimi hiç bu kadar beceriksiz hissetmemiştim.

Herkes bana gülüyor; teşekkürler öğretmen hanım.
Özel bir bankadan defalarca kredi başvurusu yapmam için arayan kadına, "Hanımefendi ben zengin bir koca buldum, krediye ihtiyacım yok çok şükür. Darısı başınıza!" dedim.

Bir daha aramadı, mutlu ve huzurluyum.

Canım kaynanacığım, hani evimize her gelişinde bin bir bahaneyle evin her köşesini gezip, temiz olup olmadığını kontrol ediyorsun ya... hiç zahmet etme her yer tertemiz. Çünkü sen gelmeden önce oğluna saatlerce evi temizletiyorum.



ELVAN SARI
DELİKIZ
QUOTE
Canım kaynanacığım, hani evimize her gelişinde bin bir bahaneyle evin her köşesini gezip, temiz olup olmadığını kontrol ediyorsun ya... hiç zahmet etme her yer tertemiz. Çünkü sen gelmeden önce oğluna saatlerce evi temizletiyorum.


İyi fikir tongue.gif ..

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.