Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Hz. Mehdi Bu Yüzyılda Gelecek -1
www.gumushane.gen.tr - Forum > Forumlarımız > Resimli Paylaşımlar
ahmetsecer



































ahmetsecer






















ahmetsecer































ahmetsecer
Cübbeli Ahmet Hoca, Şaşar Beşer Faruk Beşer, Osman Ünlü, durmadan televizyonlara çıkıp Hz. Mehdi’nin gelişini ertelemeye çalışıyorlar. Kimi 570 yıl sonra gelecek diyor, kimi sahih hadisleri yanlış yorumlayarak binlerce yıl sonraya erteliyor. Nur talebelerinin bir kısmı Bediüzzaman Hz. Mehdi’ydi derken bir kısmı şahs-ı manevidir diyor. Dolayısıyla ahir zamanda peygamberimiz Hz. Mehdi’nin çıkış alametlerini bu kadar detaylı açıklamışken ve bu alametler arka arkaya gerçekleşmişken kimse Hz. Mehdi’nin geldiğini kabul etmek istemiyor. Müslüman âleminde çok ama çok büyük panik yaşanıyor.

Peygamberimizin bundan 1400 yıl önce haber verdiği olayların, tam tarif ettiği şekilde günümüzde gerçekleşiyor olması da bu insanların gerçekleri görmesine yetmiyor. Peygamberimizin bildirdiği 150'den fazla olayın hepsi olmuş, yani Peygamberimizin 150'den fazla mucizesi hepimizin gözleri önünde gerçekleşmiştir. Peygamberimizin bu mucizelerini kısaca özetlemek gerekirse; tam Kendisinin söylediği şekilde Hicri 1400'in başlamasıyla birlikte Fırat'ın suyu kesilmiş; İran-Irak Savaşı yaşanmış; Kabe'de kanlı baskın olmuş; Ramazan Ayı'nda 15 gün arayla Ay ve Güneş tutulmaları olmuş; Afganistan işgal edilmiş; Irak işgal edilmiş; Bağdat alevlerle kuşatılmış; Halley Kuyruklu Yıldızı çıkmış; Irak'ın Kuveyt'i işgali sırasında petrol kuyularının ateşe verilmesiyle Doğu'dan bir ateş görülmüş; 11 Eylül'de Amerika'daki ikiz kulelerin saldırıya uğramasıyla tozlu, dumanlı, karanlık bir fitne zuhur etmiş; Şam ve Mısır melikleri öldürülmüş; Azerbaycan işgal edilmiş; iki kuyruklu, diğer yıldızların ters yönünde hareket eden Lulin kuyruklu yıldızı görülmüş ve daha bu şekilde yüzlerce alamet tahakkuk etmiştir. Tüm bu yaşananlar ahir zamanda olduğumuzun, bu yüzyılda Hz. İsa’nın yeniden dünyaya geleceğinin, Hz. Mehdi'nin çağında yaşadığımızın delilidir.

Peygamberimizin 150’den fazla mucizesinin gerçekleştiğini kabul etmeyen bu insanlar hangi mucizeyi görürlerse görsünler Hz. Mehdi’nin geldiğini kabul etmeyeceklerdir. Örneğin bazı kişiler hadislerde verilen bilgileri yanlış yorumlayarak Hz. Mehdi geldiğinde başının üstünde bir bulut olacağını, bulutun üstünde de melekler olacağını ve sürekli Hz. Mehdi’yi işaret edeceklerini söylüyorlar. Fakat bu kişiler iddia ettikleri gibi bir melek gelse de Hz. Mehdi’nin çıktığını kabul etmeyeceklerdir. İnsanlar geçmiş dönemlerde de kendilerine bir elçi geldiğinde inanmak için mutlaka bir mucize görmek istediler:

Şimdi onların: "Ona bir hazine indirilmeli veya ONUNLA BİRLİKTE BİR MELEK GELMELİ DEĞİL MİYDİ?" demeleri dolayısıyla göğsün daralıp sana vahyolunanlardan bir kısmını terk mi edeceksin? Sen yalnızca bir uyarıcısın. Allah her şeye vekildir. (Hud Suresi, 12)

Ancak Allah bu kimselerin kendilerine melekler gelse dahi inanmayacaklarını şöyle haber vermektedir:

Gerçek şu ki, BİZ ONLARA MELEKLER İNDİRSEYDİK, ONLARLA ÖLÜLER KONUŞSAYDI VE HERŞEYİ KARŞILARINA TOPLASAYDIK, -ALLAH'IN DİLEDİĞİ DIŞINDA- YİNE ONLAR İNANMAYACAKLARDI. Ancak onların çoğu cahillik ediyorlar. (En'am Suresi, 111)


Ahir zamanda Hz. Mehdi’nin tüm geliş alametlerini reddeden, sahih hadisleri görmezden gelen kişilerin açıklamalarına kimse itibar etmesin, samimi Müslümanlar peygamberimizin söylediği alametlerin çıktığının farkındalar, çok yakında hem Hz. Mehdi’nin hem de Hz. İsa’nın nurlu yüzünü göreceklerini biliyorlar…


Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.