1960 Türkiye’sinden bu yana Türkiye’de çok şey değişti, komünist materyalist zihniyet yerini dindar, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, devletine ve milletine bağlı bir topluma bıraktı. 1970’lerde Türkiye’de evrim teorisine inananların sayısı %90 iken 2010 yılında bu oran %10’a düştü. Türk halkı çok kısa bir süre içinde Allah inancına, yaratılışa yöneldi. Bu yüzden dünya çapında yapılan anketlerde evrim teorisine inanmayan ülkelerin başında Türkiye geliyor. Tabii ki bu büyük gelişme kendi kendine olmadı. Türkiye’de dinimiz, milli ve manevi değerlerimiz yıllarca çok yoğun bir şekilde kitaplarla, internet siteleriyle, videolarla, her ilde düzenlenen konferanslarla halka anlatıldı. Halk evrim teorisinin mümkün olmadığını, tek bir proteinin bile tesadüfen oluşamayacağını bilimsel izahlarla dinledi, araştırdı, öğrendi. Sonuç olarak artık dindar bir toplumuz. Bu gerçek şu anda her yerde, televizyonlarda ve radyolarda dile getiriliyor.

Şimdi kimse Türkiye dindarlaşıyor diye çekinmesin, “üzerimizde Mahalle baskısı” var demesin. Gereksiz yere korku yaymaya kalkamasın. Emniyette polislerin büyük bölümü namaz kılıyor. MİT'te de devletin diğer yerlerinde orduda da öyle. Allah’tan korkuyorlar, Türk İslam Birliği’nden bahsediyorlar. Bunu gören bazı kişiler hemen “Fettullahçı olmuşlar” diyorlar, “tüm devlet kademelerine sızmışlar” diyorlar. Fettullah Gülen’i ve talebelerini çok tehlikeli göstermeye çalışıyorlar. Hâlbuki Fettullah Gülen son derece mazlum bir insandır, boş yere onu ve talebelerini tedirgin ediyorlar. Hiç böyle abarttıkları gibi bir sistem yok Türkiye’de. Tamamen demokratik ve özgürlükten yana bir devlet var. Erdoğan zaten sürekli çıkıp bu yönde açıklama yapıyor. Bizim dinimizde asla baskı yok, zorlama yok. Eğer bir insanı zorlarsanız o insan dindar olmaz, münafık olur. Kimse kimseye de zorla ibadet yaptıramaz, çünkü bu ibadette Allah katında geçerli olmaz. Bu gerçekleri sürekli anlatıyorum. Herkesin kalbi müsterih olsun. Toplumun dindarlaşması bu topluma büyük bir bereket, huzur ve güvenlik getirmiştir. Türk toplumunu şu anda Mehdiyetin güneşi sarmış durumda. Önümüzdeki yıllar çok daha güzel ve bereketli olacak, Türkiye adeta şaha kalkacak ve Türk İslam Birliği’ni kuracak. O zaman her Türk vatandaşı böyle bir devlete sahip olmanın büyük onurunu ve şerefini taşıyacak.

Dinde zorlama (ve baskı) yoktur. Şüphesiz, doğruluk (rüşd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır. Artık kim tağutu tanımayıp Allah'a inanırsa, o, sapasağlam bir kulba yapışmıştır; bunun kopması yoktur. Allah, işitendir, bilendir. (Bakara Suresi, 256)

Kaynak: http://www.dindezorlamayoktur.com/