Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Kadıköy'den
www.gumushane.gen.tr - Forum > Haberleriniz > Gurbetten Haberler
istanbul
Herkese merhaba,
İstanbul kadıköy meydanında karadeniz illerini kapsayan bir etkinlik var. Gümüşhane stantı var. Diğer iller çok güzel hazırlanmışlar. Her il yöreselliklerini çok güzel yansıtmış. Bizim stantta sadece resimler var. Birde köme vede pestil satışı. Gerçi katılan firma tanıtımı yapıyor. Broşür bastırmış ama Önce görsellik olmalıydı.
Belediyelerin sağladığı bu imkanları, memleketimizin tanıtımı için iyi kullanmak, değerlendirmek lazımdı. Burdakilerde bilsinler, Gümüşhanede neler, ne yerler varmış. Ama sadece kömeyi biliyorlar şimdilik smile.gif

Ama genede İstanbul'un Anadolu yakasında olanlar gidip görsünler. Çok güzel etkinlikler oluyor. Akşam müzik gösterisi düzenliyorlar.

Allaha emanet olun
Vesselam.
illegalizer
mrb. bende kadıköyde gezerken Gümüşhane standını gördüm. çok gururlandım:) Gerçi Sinop'un standı en güzelleriydi ama olsun. Gümüşhane ismini orada gösterenlere teşekkür ediyorum. Ticari bile olsa çok güzeldi...
istanbul
Evet. Sinop'un bu kadar güzel bir şehir olduğunu bilmiyordum. Bende çok beğendim.
30 Ağustosta Gümüşhaneliler gecesi var. Gitmek isteyenlere duyrulur.
illegalizer
evet onu soracaktım. nerdeymiş gümüşhaneliler gecesi? nerden gideriz ??
yakan
............
illegalizer
galiba bi gecelik smile.gif
istanbul
İstanbul'dan merhabalar,
Düzenlenen geceye gittim. Güzel hazırlık yapılmış. Kalabalık vardı. Yalnız davul-zurnaya az yer verdiler. Kalabalığın çoğu genç olduğu için oynamak istediler. Belki sonda çalarlar dedik çalmadılar. Daha güzel, daha çoşkulu olabilirdi. Genede emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Etkinlik ramazan boyuncada devam edecekmiş. Her il ayrı ayrı günlerde iftar yemeği verecekmiş. Öyle anons ettiler. Gidip gezmenizi tavsiye ederim.
FaTo_
SelamunAleykum
Boyle guzel etkinlikler oluyor, turkiyede yasayan gumushaneliler icin cok guzel bir firsat imkani zamani olan gumushaneli arkadaslarin gitsinler derim. Boylece biz gurbetciler de sizin sayenizde neler olup bittigini ogreniyoruz..gurur duyuyoruz bazende. mesela kadikoyde Gumushane stadinin oldugunu bilmiyordum ben.

Selam ve Dua ile
istanbul
4 yıldır bu etkinlik var. Bu sene mavi karadeniz tvden canlı yayınlandı. Yani Gümüşhane'dekilerde izledi.
gümüşhaneli
memleketımıze sahip cıkalım koruyalım memleketimizi her nerde olursak olalım. teşekkürler.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.