teknolojinin bir hayli ileri olduğu şu çağlarda, televizyon ve bilgisayar artık insanların vazgeçilmezleri arasındadır. Durum böyle olunca insanlar televizyona ve bilgisayara bir hayli zaman harcamaktadırlar. Özellikle televizyonda çıkan dizileri takip etmekte olan insanlar, her diziyi aynı anda takip edemedikleri ve diziyi birkez daha izlemek istediklerinde bilgisayara başvururlar. Bizde bu amaçla bilgisayarı kullanarak internet üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir adres oluşturmaya karar verdik. DiziST.COM en güncel yerli ve yabancı dizilerin anında ulaşabileceğiniz tek adres.

oluşturmuş olduğumuz bu platformda favorisi olduğunuz dizilerin bölümlerine anında ulaşabileceksiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden yeni diziler keşfederek, dizi listenizi de genişletme imkanı bulabilirsiniz. Beğenmiş olduğunuz dizilere veya beğenmemiş olduğunuz dizilere de üye olup yorum yapabilir, değerlendirme de bulunarak dizinin popülerlik sırasına da etki yapabilirsiniz. Her kategoride ve türde dizilerin bulunduğu sitemizde, kolaylıkla dizi izleme keyfini çıkarabileceksiniz.

yabancı dizi izle seçeneği olarak birçok Amerikan ve diğer ülkelerin yapmış olduğu dizilere ulaşabileceksiniz. En popüler diziler arasından; Game of Thrones, Supernatural, The Walking Dead, Breaking Bad vb. tarzda dizileri Türkçe altyazı izleme seçeneğiyle de sizlere sunmaktayız. Ayrıca bu dizileri en yüksek kalitede izleyerek, diziden en yüksek duyguyla ve yoğunlukta çıkmanızı da sizlere garanti ediyoruz.

yerli dizi izle seçeneği olarak ise ülkemizde bulunan, şuanda yayınlanmakta olan ve daha önceden yayınlanmış olan birçok popüler diziyi izleyebilir, sitemize üye olarak bu dizilerin son bölümleri eklendiği zaman anında haberdar olarak, diziye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Dizilerin bölümlerini kaçırdığınız için artık üzülmenize gerek yok. Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Ben de Özledim vb. tarzda daha sayamadığım birçok diziye sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.