Çin topu tamamen bitkisel olan içeriği ve etken maddeleri sayesinde setleşme ve erkesiyon problemlerine yardımcı gerçek bir afrodizyak tablettir. Çin topu nun formülü Uzakdoğudan gelmekte olup tibet sağlık dünyasının bizlere armağanıdır. Çin topu setlerşme, iktidarsızlık, erkesiyon problemleriniz için size destek sağlayacak siz ve partneriniz bitmesini istemeyeceğiniz keyifli geceler yaşayacaksınız.

Çin topu nun kullanımı çok basit olup kullanıldıktan sonra 30-45 dakika içerisinde etkisini göstermeye başlar. Çin topu etkisi azalarak saate kadar devam edebilmektedir. Çin topu macun kıvamında olup ağızda iyice çiğnendikten sonra yutulur.

Çin topu kullandıktan sonra sertleşme problemlerinizin dışında ilişki sayınızın ve sürenizin arttığını da görebileceksiniz. Çin topu cinsel istek artırıcı doğal bir afrodizyak olup içeriği tamamen bitkiseldir.

Çin topu kullanmak için cinsel sorunlarınızın olmasına gerek yoktur. İlişkinizi renklendirmek ve partnerinizi mutlu etmek için gerekli yardımı çin topu desteği ile alabilirsiniz. Afrodizkyak ürün denildiği zaman akla ilk gelen ürünlerin başında gelen çin topu tibet cinsel yaşamında senelerdir kullanılan, kendini ispatlamış, bizim ise yeni yeni kullanmaya başladığımız bitkisel gıda takviyesidir.

Piyasa da birçok versiyonu bulunan çin topunun en çok tercih edilen olanı 4 tablet olanıdır. Partnerinizle beraber daha renkli geceler yaşamanıza yardımcı olabilecek bu afrodizyak ürün sertleşme ve ereksiyon problemlerinizin çözümüne yardımcıdır.

Çin topu nun formülasyonu erkekler için dizayn edilmiştir. Tibet cinsel yaşamına özgü onlarca bitkinin doğru kombinasyonuyla oluşturulmuştur. İçeriği tamamen bitkisel olan bu ürün ile farklı cinsel deneyimler yaşayacaksınız. Sizin ve partnerinizin keyifli ve uzun bir gece geçirmeniz için tasarlanmıştır.