Oyun sektörünün son yıllardaki gelişimini tüm herkes büyük bir hayranlıkla takip etmektedir. Oyun sektöründe bu denli gelişmeleri yakından takip etmek isteyenler için kurduğumuz sitemizde büyük çaplı oyunları takip edebilirsiniz.

Son olarak Türkiye’ de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan league of legends adlı oyunun her türlü bilgilerini ve itemlerini sitemizden alacağını riot ile temin edebilirsiniz. Bu oyunun en güzel yanı online oyun sektöründe müthiş bir ivme kazanmasıdır. Kullanıcılarının ve takımlarının çoğluğu sayesinde oyunda rekabet bir hayli yüksektir. Zaten oyunun turnuvaları birçok Türk vatandaşımız tarafından da takip edilmektedir.

Kullanıcısı yüksek olan bir diğer oyunumuz ise World of warcraft adlın oyundur. Bu oyunda da belli bir karakter yarattıktan sonra oyununuzun gelişmesi için bir birlik kurmanız gereklidir. Bir topluluk içerisinde oyunu oynadığınız oyuncular arası dostluk ve bağlılık her geçen gün daha da artmış olacaktır. Bu sayede birçok oyundan elde edilemeyen mutluluk duygusu bu sayede hissedilecektir.

League of legends oyunu dünya çapında bir oymasıyla birlikte oyuna sponsorluk had safhadadır. Oyunu her yaşta insan rahatlıkla oynayabilmektedir. Sizler için derlediğimiz sitemizde oyun hakkında bilgiler edinebilir ve bu oyunları indirip oynayabilirsiniz.

Durmaplay.com olarak her zaman insanların en haz alacağı oyunları bünyemizde barındırmayı amaç edinmiş bulunmaktayız. League of legends ve World of warcraft gibi yüksek oyuncu kitlesine sahip oyunlara ait detaylar için sitemize bekliyoruz.