İş sektöründeki müthiş atılımlar sonucu büro mobilyaları ve ofis mobilyalarına olan ilgide bir hayli artmıştır. Bu ürünleri her işletme kuracak kişi kaliteli ve ucuz bir şekilde yapmak istemektedir. Bu isteklerini 1999 yılından bu yana karşılayan bir firma olarak elimizden gelen tüm imkânları seferber etmekteyiz.

En uygun ve en kaliteli ofis mobilyalarını sizler için satışa sunmaktayız. Bunun yanı sıra müşteri memnuniyetine büyük bir önem vermekteyiz. Bu yüzden İstanbul ii alımlarının 1000 Türk Lirası ve üzeri olması durumunda ücretsiz kargo işlemi yapılmaktadır.

Büronuza uygun olarak istediğiniz mobilya eşyasını yapma imkanına sahip ir firmayız. Özboru mobilya adıyla İstanbul’ da bir işletme ve iş yerinin mobilyalarını tedarik etmekten büyük bir mutluluk duymaktayız. Büro mobilyaları ve ofis mobilyalarını en güzel şekilde dizayn ediyoruz.

Ülkemizde mobilya sektöründe büyük bir rekabet olsa da bizim rakipsiz bir işletme olduğumuzu söylemek pekte yanlış bir söz olmaz. Yıllardır müşterilerimizin bizlere referans olması ve onlar sayesinde geniş çaplı bir kitleye hakim olmamız söz konusu olmuştur. Kullanılan malzemelerin kalite oluşunu siz değerli müşterilerimizin de gözleriyle görmesi açısından mağazamızı ziyaret etmesini rica ediyoruz.

Özboru mobilya olarak İstanbul içi büro mobilyaları ve ofis mobilyaları konusunda giderek gelişmekteyiz. Sizlere satmış olduğumuz her türlü mobilyanın herhangi bir sorun teşkil etmesi durumunda iadesi konusunda bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.