Türkiye'nin en iyi ve en kaliteli Kadın ve Yaşam Portalı http://www.kadininkitabi.com ; Sağlık, beslenme, yemeki yemek tarifleri, diyet, zayıflama, moda, stil,erkekler, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, anne, çocuk, bebek, hamilelik, alışveriş, hediye gibi kadın yaşamına dair en güncel ve özgün konuları içinde barındıran bir kadın sitesidir.

Bir kadının dilinden en iyi anlayan yine kadındır. Kadininkitabi.com'un seçkin editör kadrosuyla oluşturulan yazılar her kadının merak ve arzusunu giderecek akıcı ve sade bir dille okuyucularına sunulmaktadır.

Editörlerimizin, kadınların hayatına kolaylık ve düzen getirip, kendini daha mutlu ve daha özgür hissetmesine yardımcı olacak rehber niteliğindeki yazıları; sizleri hayata daha sağlam basabilmeniz için sizi doğru hedefe yönlendirecektir.

Genellikle tüm kadın sitelerinde hep aynı haberler ve aynı yazılar bulunmaktadır. Kadininkitabi.com'un Özgünlükten uzak, sıkıcı konularla dolu sırf makale göstermek için yayınlayan sitelerden en büyük farkı budur. Asla başka kadın sitelerinde bulamayacağınız, sadece kendi alanında uzman editör kadromuz tarafından hazırlanan yazılar kaleme alınmaktadır.

Kadın ve kadına dair ne varsa Kadininkitabi.com'da.