Günümüzde birçok insan elektronik cihaz kullanmaktadır. Özellikle son yıllarda notebook fiyatlarından düşüş ve özelliklerindeki artış sayesinde insanlar notebooklara bir hayli fazla ilgi göstermektedir. İstanbul yetkili servisi olarak notebook tamiri konusunda müşterilerimizin isteklerini karşılamak için kurulduk.

Laptop servisi olarak kurulmamız müşterilerimize her daim kaliteli bir hizmet vermemiz için bir engel teşkil etmemektedir. Bir notebook kullanıcısının ne kadar sıkıntısı varsa firmamız sayesinde bu sıkıntıların giderilmesi sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra büyük hizmet çeşidini de bünyemizde barındırmaktayız. Danışmanlık hizmetimiz sayesinde her türlü sıkıntılarınızın giderilmesi bizim önceliğimizdir. Ayrıca bir notebook tamiri söz konusu ise notebook cihazınızı evinizden alıp tamirat işlemlerini yapıp onardıktan sonra tekrar evinize teslim ediyoruz.

Laptop servisi olarak evlerinden cihazları bulunmayan ve almayı düşünen müşterilerimiz için kaliteli, üstün özellikli ve uygun bir fiyat karşılığından bilgisayar desteği sağlıyoruz. Notebook tamirinin yanı sıra yazılımsal herhangi bir sıkıntı var ise o sıkıntılarında giderilmesi için sizlere yardımcı oluyoruz.

Artık tamir servisi aramaya son diyoruz. Bizlere ait telefon numaralarından bizlere ulaşırsanız tamirci ayağınıza geliyoruz. Çok kaliteli bir laptop servisi arıyorsanız doğru yerdesiniz.