Notebook firmalarının kampanyaları ve indirimleri sayesinden insanlar artık cihazlara çok rahat bir şekilde sahip olabiliyorlar. Bu notebooklarda herhangi bir arıza söz konusu olduğunda notebook tamiri konusunda bir hayli sıkıntıya giriyorlar. Bu sıkıntıların son bulmasını sağlamak amacıyla 10 yıldır hizmet veren bir firmayız. Son derece gelişmiş bir kadroya sahip olan firmamız insanlara en kaliteli hizmeti vermeyi amaç edinmiştir.

Notebook servisi işlemlerimizi bir hayli fazla tutarak bir notebook kullanıcısının ne isteği varsa onu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunun yanından bilgisayarınızda diyeli bir program istiyorsunuz bu işlemi uzaktan bağlantı yöntemiyle bilgisayarınıza bağlanarak çok kısa bir süre içerisinde yerine getirmeye çalışıyoruz.

Notebook tamiri konusundan herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızın garantisini veriyoruz. İstanbul’da yerinden servis hizmetini ilk başlatan firma olarak müşterilerimizin bilgisayarlarını evlerinden alarak işlemleri kısa bir süre içerisinden halledip tekrar evine iade ediyoruz. Artık çarşı Pazar dolaşıp kaliteli bir hizmet sağlayan notebook servisi aramanıza gerek kalmadı. Bu hizmetlerin hepsini çok cüzi miktarlar ödeyerek alabilirsiniz. Uygun ödeme koşulları sayesinden isteğinize bağlı ödeme yapabilirsiniz.