Türkiye’ de birçok insan teknolojik aletlere olan merakıyla anılmaktadır. Her insanın artık evinden bir notebook ya da tablet türü bir cihaz mutlaka vardır. Firmamızın amacı notebook gibi elektronik eşyalarınızın herhangi bir sıkıntıyla karşılaşması durumunda notebook tamirini yapmaktır.

Notebook servisi olarak sadece tamirat işlemlerini değil bunun yanı sıra yazılımsal herhangi bir sorun karşısından bizlere ulaşabilirsiniz. Notebook tamirlerini uzman ekibimiz sayesinde çok kaliteli bir biçimde yapmaktayız. Uzman kadromuz sizlere her zaman en kaliteli hizmeti vermek ve sizleri yükten kurtarmak amacıyla kendini sürekli geliştirmektedir. Nitekim herhangi bir arıza söz konusu olduğunda notebook tamiri işlemlerini başlatmak için cihazlarınızı evinizden biz alıyoruz. Bu sayede müşterilerimize yük olan bu sıkıntıyı gidermiş oluyoruz.

Notebook servisi olarak cihazlar satışları da yapıyoruz. Cihazlarınızı isteğinize göre donanımsal özelliklerini ayarlayarak ve tüm işlemlerini yaparak sizlere teslim ediyoruz. Kalite ve uygun fiyat arıyorsanız doğru yerdesiniz. Firmamız her daim müşteri memnuniyetini düşünmektedir.

Firmamız hizmetlerini müşterilerine sunarken uygun ödemem koşullarının yanından ödeme seçeneklerini bir hayli fazla tutmaktadır. Bu da müşterilerimizin hangi ödeme imkanı varsa ona yönelik ödeme yapmasını sağlamaktayız. Bir notebook servisinden daha fazlasını istiyorsanız doğru yerdesiniz.