Dev bir arama motoru olan ve internet dünyasının nabzını tutan Google, günümüzde sitelerin kendisini tanıtmasıyla beraber o siteleri indeksleyen bir motordur. Böylesine değerli ve güçlü bir motor içerisinde sizlerde eğer ki sitenizi tanıtmak istiyorsanız, Bulk Ping aracını kullanabilir, kaliteli bir şekilde siz de Google’da kendi sitenizin indekslenmesini sağlayabilirsiniz.

Sitenizin indekslenmesi konusunda faydalı bir şekilde yararlanabileceğiniz bir ping sitesi biliyoruz. Sunacağımız site sayesinde sizlerde kendi siteniz ya da sitelerinizin Toplu Ping olarak gönderimini sağlayabilirsiniz. Bu sayede siteniz, Google tarafınca görülür ve indekslenir. Yeni siteniz bile olsa sizler Google botlarını sitenize bu ping aracı sayesinde çağırmış olursunuz.



Bu şekilde çoklu ping atarak en iyi şekilde siz de kullanım sağlayabilirsiniz. Google’da sitelerinizi tanıtabilir, sitelerinizin her birinin indekslenmesi sayesinde ziyaretçilere uygun şekilde kullanım sağlamış olabilirsiniz. Buna göre birbirinden farklı sitelerinizin tanıtımı için siz de www.massping.in adresini kullanabilir ve kaliteli bir şekilde sitenizin tanıtımını bu site sayesinde en doğru biçimde yapabilirsiniz. Böylelikle siteniz, Google tarafınca indekslenir ve bundan böyle internet dünyasında kayıtlı olmaya başlar.