İnternetten film izlemek artık çok yaygın bir hale geldi. Açıkçası kimse gidip de filme para vermek istemiyor. Zaten Türk halkı eskiden de orijinal filmler alan bir halk değildi ancak korsan CD'lere birkaç lira para verip filmleri öyle izliyordu. Artık internetin hızlanması, çeşitli imkanlar derken internetten istenilen kalitede her filme ulaşmak çok rahatlıkla mümkün oldu.

Artık internette 1080p film izle dediğinizde bile karşınıza birçok sonuç çıkabiliyor. 1080P demek de çok yüksek kalitede film izleme imkanı demek oluyor. Film izle deyince insanlar artık bu yöntemi uyguluyorlar ve başka bir şeye ihtiyaç duymuyorlar.

Bu filmler arasında Asya filmleri de ön plana çıktı. Uzakdoğuluların yapımları artık bütün dünyanın gözdesi haline geldi. Hint Filmi izle artık son zamanların en popüler aranma kelimelerinden birisi haline geldi. Zira Hint filmlerinin son dönemde büyük bir çıkışı söz konusu. Bollywood sineması olarak da adlandırılan Hint sineması çok önemli yıldızlar çıkartarak uluslarası bazda da önemli bir etki yaratmayı başardı. Bu anlamda özellikle Aamir Khan, Shakrukh Khan gibi yıldızların filmleri dünyanın dört bir yanında dört gözle beklenir oldu.

Hint filmlerinin bu çıkışı Türkiye'de de dikkat çekici bir hal aldı. Son yılların en popüler Hint filmleri ise 3 Idiots, Ghajini ve Fanaa gibi filmler oldu. Bu filmlerin hepsi Türk halkı tarafından da bilinir hale geldi.