Şu sıralar en çok oynanan MMO tarzı oyunlardan biriside kuşkusuz H1Z1’dir. Bu oyunda amacınız zombilerden kaçmaktır. Kısacası oyun survive yani hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz bir düzene sahiptir ve bu oyunda sağ kalmak için hem iyi oynamak hem de iyi arkadaşlar edinmeniz gerekir. Aksi takdirde yaşam süreniz çok daha az olacaktır. H1Z1 Turkey ekibi olarak bizde sizler için oyun hakkında önemli bilgileri Facebook adresimizden yayınlıyoruz.

Zombilerden nasıl kurtulmanız gerektiğinden diğer oyuncular ile nasıl anlaşmanız gerektiğine kadar pek çok bilgiyi H1Z1 Türkiye Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca oyunla ilgili yeni yamaları ve haberleri de Facebook grubumuzdan rahatlıkla öğrenebilir ve buna göre kendinizi daha iyi bir düzene sokabilirsiniz.

H1Z1 Topluluk sayfalarımıza kayıt olarak bu sayede yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bu korku dolu şehirlerde dolaşırken arkanızı kollayacak arkadaşlar edinmeniz oyunun çok daha keyifli bir şekilde oynanmasını sağlayacaktır. Bu anlamda da sitemizden pek çok oyuncuya ulaşabilirsiniz ve bu sayede yeni ittifaklar kurabilirsiniz.

Facebook adresi : https://www.facebook.com/TurkiyeH1Z1