Polonezköy İstanbul’un en güzel, en sevimli, en ferah ve en temiz yerlerinden biridir. Diğer yerlere göre daha güzel ve daha temiz mis gibi bir havaya sahiptir. Genellikle de yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilmektedir Polonezköy. Yeni evlenecek olanların nişanlanacak olanların veya sünnet düğünü yapılacak kişilerin en büyük ve en içtenlikle isteyeceği yerlerin başında gelir. İnsanların çoğu burayı tercih ederek özellikle de kır bahçe ve alanlarını tercih ederek Polonezköy kır düğünü yapmaktadır. Buralar da yapılan düğünler insanları ve davetlileri de çok mutlu etmektedir.

Polonezköy otelleri ise yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen otellerin başında gelmektedir. İnsanlar bu şirin ve bir o kadar da güzel yerin tarihi yerlerini ve güzelliklerini keşfederken aynı zamanda da bu oteller sayesinde dinlenmekte ve hatta bu otellerde kalarak güvenli, temiz ve konforlu bir şekilde konaklamaktadırlar. Kısaca anlatmak gerekirse bu İstanbul’un şirin ve temiz havalı yerini gezip görmekte fayda var. Siz de Polonezköy’e gelip hayatın sıkıntılarından ve kederlerinden bir an olsun kurtulmuş olursunuz.

Polonezköy fırsatları başlığı altında sitemize bakıp bizlere ulaşabilir ve bu fırsatlardan en rahat ve konforlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. Eğer daha önce bu şirin yere gelmediyseniz ve görmediyseniz mutlaka gelin ve görün çünkü hem havası ile hem de muhteşem tarihi ve kültürüyle memnun kalacağınız yerlerin başında gelmektedir.

Polonezkoy.NET, Poloneztur'a ait OLIWIEN adı altında e-ticaret sektörü kapmasında faaliyetlerini sürdürerek bu sektöre yeni bir boyut kazandırmıştır. Polonezköy ve civarına da bu anlamda önemli yatırımlar yapmıştır. Bu civarda yapılan yatırımlar sayesinde, müşterilerin ihtiyaç ve istekleri karşılanması da en birinci amaçlarındandır.

Site adresi : http://www.polonezkoy.net