Sevdiğiniz dostlarınızın her türlü ihtiyacını tek bir tık ile giderebileceğiniz Kolay Mama ile evcil arkadaşınızı mutlu etmeniz çok daha kolay olacak.

Kedi maması ve diğer gereksinimler ile kedinize en kaliteli mamayı en uygun ödeme koşulları ile satın alabilirsiniz. Üstelik kedi kumu gibi her türlü gereksinimini de karşılayabilirsiniz. Çok ağır olan kedi ya da köpek mamalarını taşımak ile uğraşmanıza gerek yoktur. İnternet üzerinden en kısa sürede kullandığınız mamayı seçebilir ve yorulmadan evinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca çeşitli fırsatlardan yararlanarak kedi ve köpek maması konusunda ihtiyaçlarınızı daha ucuza getirebilirsiniz.

Sevdiğiniz dostlarınızı rahata kavuşturmak için de sitenin kategorilerine göz atabilirsiniz. Minik bir kuş ya da can dostunuz olan sevimli köpeğinizin tüm petshop ihtiyaçlarını bir arada karşılayabilirsiniz. Binlerce ürün içerisinde her hayvan türüne göre düzenlenmiş olan kategoriler size kolaylık sağlıyor olacaktır.

Bakım ürünleri, aksesuarlar, eğitim ürünleri ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz Kolay Mama tüm kartlara altı taksit sunarak alışverişi daha eğlenceli hale getirmektedir. Üstelik siparişiniz hızlı bir şekilde kargoya verilir ve hatta dilerseniz ödemeyi kapıda yapabilirsiniz. Paypal hesabınız ile de ödeme sağlayan hizmetler ile en kaliteli ürünler kolay bir şekilde sunulmaya çalışılmaktadır.

Site adresi : http://www.kolaymama.com