Elektronik ve mekanik malzeme satışı ile ulusal ve uluslararası alanlarda başarı sağlamış olan kurum sizlere her alanda kaliteli malzeme sunmayı görev edinmiştir. Robot kitlerinden otomasyon malzemelerine kadar aradığınız ürünleri bulabileceğiniz site, hem görsel hem de açıklamalı anlatımlarla aklınızda soru işareti kalmadan alışveriş yapmanızı sağlamaktadır.

Binlerce ürün arasında sizlere çeşitli robot malzemelerinin her çeşidini sunmaktadır. Her seçeceğiniz ürünün detaylı açıklamalarını ve zengin ödeme seçeneklerini bulabileceğiniz tamamen sistematik bir yapı için çalışılmaktadır ve kullanım kılavuzlarına dahi ulaşılabilmektedir. Yine de herhangi bir ürün hakkında aklınızda bir soru işareti kalırsa çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

Birbirinden farklı yerlerde kullanılan arduinoların USB kablolu olanından motor sürücü shield sahibine kadar her çeşidini bulabilirsiniz. Üstelik beğendiğiniz ürünün açıklamalarında kategorize edilmiş olan benzer butonuna tıkladığınızda benzer ürünleri görüntüleyerek daha iyi karar verebilirsiniz.

Çeşitli lipo pil versiyonları ile robotunuza uygun olan modeli seçebilirsiniz. Hangi robota ne kullanacağınızı bilmeseniz dahi ürünün altında bulunan özelliklerden ve açıklamalardan yardım alarak bir sonuca varabilirsiniz. Lipo pil seçerken bataryalarınızın küçük olması daha çok işinize yarayabilir. Küçük hacimli bataryalar ile robot projeleriniz çok daha iyi tasarımlar yapmanızı sağlayacaktır. Ayrıca piller için hangi akımdan fazla şarj etmemeniz gerektiğini de ürün özelliklerinde görebilirsiniz. Bu şekilde alacağınız pili çok daha bilinçli bir şekilde kullanacak ve ömrünü uzatmış olacaksınız. Yılların deneyimi sayesinde sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışan kurumumuza güvenerek en doğru alışverişi yapabilirsiniz.

2007'den itibaren Türk Robotiğine güç veren Robotus ekibimizle sizlerin yanındayız. Robot yarışmaları için malzemeler, arduino ve lipo piller gibi birçok ürünü sizlere kaliteli ve en uygun fiyatlarla sunmanın gururunu yaşıyoruz.

Site adresi : http://malzemeyeri.com