Türkiye’de yaklaşık 1983 yılından beri waffle sektöründe hizmet vermekte olan Grannys Waffles markası, yıllarında verdiği deneyim ve tecrübe ile sizlere benzersiz tatlar sunmaktadır. Dünya çapında eşsiz tarifleri ile sizlere bambaşka bir waffle deneyimi yaşatacak olan Grannys Waffles bünyesinde aynı zamanda cheescake, kahveler ve onlarca çeşit pastaları da sipariş ederek bu eşsiz lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. Kek ve muffin gibi lezzetlere de en uygun menü fiyatları ile erişebilmenize olanak sağlayan markamız İstanbul’un Üsküdar ilçesinde halen hizmet vermektedir. Genelde sabah 7:00 ve gece 02:00 arasında Üsküdar şubesinde hizmet vermekte olan Grannys Waffles, son yıllarda waffle kültürünün gelişmesiyle birlikte özellikle üniversite öğrencileri tarafından yoğun bir şekilde ilgi ve talep görmektedir. Öğrencilerin olduğu kadar çalışanlar tarafından da bu eşsiz lezzet vazgeçilmez bir hale gelmiştir. Daha önce yemiş olduğunuz waffle adı altında sizlere verilen tatlıların gerçek waffle lezzetini yansıtmadığını Grannys Waffles markası ile tanıştığınızda çok daha iyi anlayacaksınız.

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde hizmet vermekte olan şubelerin yanı sıra yine İstanbul’un Çekmeköy ve Bostancı semtlerinde de açmış olduğumuz şubelerden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Tatlı sevenler için benzersiz bir deneyim olan waffle hizmetlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgileri grannyswaffles.com.tr adresinden kolayca alabilirsiniz.

Vermiş olduğu hizmete karşılık oldukça uygun fiyatları ile tüm vatandaşların dikkatini üzerine çeken Grannys Waffles markası bu lezzetini İstanbul dışında da vermeye devam etmektedir. İzmir’in Alsancak ilçesindeki şubesiyle de bu eşsiz lezzeti tüm Türkiye’ye yaymayı hedefleyen firmamız uzman ve deneyimli ekibi ile vermiş olduğu hizmeti daha da geliştirerek sektördeki başarısını daimi kılmayı hedeflemektedir. Şüphesiz hayatınızda yediğiniz en iyi waffle lezzetini yakalayacağınız şubelerimiz sayesinde tüm bildiklerinizi unutacaksınız. Waffle üretim aşamasında eşsiz ve özel bir hamurdan imal ettiği bu tatlının lezzetinin de benzersiz olması yadsınamaz bir gerçektir. Waffle üretim aşamasında hiçbir şekilde el ile temas etmeden tamamen teknolojik aletlerden yararlanılmakta ve sağlığınızı tehdit edecek hiçbir unsura meydan verilmemektedir.

İlk olarak Belçika’da çıkan ve eşsiz lezzeti ile tüm dünya ülkelerine oldukça kısa süreler içerisinde yayılmayı başaran waffle lezzetinin artık Türkiye’deki adresi şüphesiz ki Grannys Waffles olacaktır. Artık sizlere waffle adı altında sunulmakta olan tatlılardan uzak durun ve sağlığınızı tehlikeye atmayın. Tüm sağlık ve kalite standartlarını bünyesinde barındıran ve özel denetimli gıda mühendisleri tarafından sık sık kontrol edilen üretim tesislerimiz sayesinde ürünlerimizi gönül rahatlığı ile tüketebilir ve tüm ailenizi bu eşsiz lezzet ile tanıştırabilirsiniz. Tamamen aslında uygun olarak hazırlanmakta olan waffle lezzetini deneyimlemek için daha ne bekliyorsunuz! Sizlere en yakın olan şubelerimize gelerek keşke diyeceğiniz bu lezzetlerimizden tatmak için biran önce harekete geçin. Grannys Waffles kısa sürede tüm Türkiye’de hizmet vermeye başlayacaktır!

Site adresi : http://www.grannyswaffles.com.tr