Evcil hayvanlarınızın petshop ihtiyaçlarını karşılarken uygun fiyat avantajlarından istifade etmek ister misiniz? Bu soruya eminiz ki herkesi cevabı evet olacaktır. Bizler de Flora Petshop olarak taleplerinizi en iyi şekilde karşılayacak kalitedeki ürün ve hizmet anlayışımız ile kendimize sürekli memnun bir müşteri kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.

Kedi ve köpekler için ihtiyaç olan tasma, mama, bakım ve sağlık ürünleri, ödüller vb. ürünleri de sitemiz üzerinden bulabilir, uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz. Ayrıca sürüngen, kemirgen, kuş, deniz canlıları, tuzlu ve tatlı su gibi kategorilerde bir evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgili de bütün ihtiyaçlarınız fazlasıyla sitemizde bulunmaktadır. Bunların yanında balıklarınız için çok fazla çeşitte akvaryum modellerine de ulaşabilmeniz mümkün.

Web sitemizden online alışveriş yapabilir ve kapıda ödeme avantajlarından kolaylıkla istifade edebilirsiniz. Kedi ya da diğer evcil hayvanlarınızın kum, gıda ya da diğer ihtiyaçlarını çok uygun fiyatlar eşliğinde karşılamak istiyorsanız tek yapmanız gereken işlem web sitemize giriş yapmak ve kısa bir üyelik sürecinin ardından dilediğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek alışverişinizi güvenle tamamlamaktır. Zengin ödeme seçenekleri ile online alışverişin keyfini çıkarmak için daha ne bekliyorsunuz! Pahalı petshop dükkanlarından bütçenizi zora sokacak fiyatlar ile alışveriş yapmak zorunda değilsiniz. Dilediğiniz ürünü bulabileceğiniz web sitemizden verdiğiniz sipariş anında kargoya teslim edilmekte ve en fazla 3 gün içerisinde siparişiniz kapınıza kadar gelmektedir. Güvenilir ve uygun alışveriş için sizleri sitemize bekliyoruz.

Site adresi : http://www.floraps.com.tr