Blog siteleri genellikle kişilerin bir konu ya da bir ürün hakkında bilgi verdikleri bu alanda tanıtım yaptıkları siteler olarak geçmektedir. Örnek verecek olursak peynir hakkında ileri düzeyde bilgiye sahipsiniz ve bunu insanlara anlatmak istiyorsunuz bir blog sitesi açarak tattığınız peynirleri bu blog sitenizde tanıtabilir ve istediğiniz ürünü değerlendirebilirsiniz. Bu gibi birçok amaç için blog sitelerini kullanabilirsiniz.

Fakat blog siteleri sadece ürün tanıtımı için kullanılmıyor bazı blog siteleri de kişisel blog diye tabir edilen blog siteleri olabiliyor. Edebi yönünüz gelişmiş olabilir ya da bazı düşüncelerde olgular da değerlendirme yapmak istiyor olabilirsiniz. Bunun içinde blog sitelerini kullanabilirsiniz yazılarınızı insanların beğenisine sunabilir bazı olaylar hakkında ki fikirlerinizi insanlara aktarabilirsiniz.

Bu kişisel bloglardan bir tanesi de Serkan Can’ın kişisel blogu. Bu blog içerisinde sosyal konulardan, girişimciliğe, gündelik konulardan neyin nasıl yapıldığına dair birçok bilgi yer almakta. Girişimcilik kategorisi altında en yeni girişimcilik desteklerinden haberler ve yorumlar, sosyal kategorisi altında facebook, twitter gibi sosyal medya patronu siteler hakkında bilgiler ve nasıl yapılır kategorisi altında yaşamdaki karşılaştığımız sorunların nasıl çözüme kavuştuğu hakkında detaylı bilgiler verilmektedir. Sizlerde Serkan Can’ın kişisel blogundaki sade ve akıcı bir dille yazılmış yazılarından yararlanmak istiyorsanız aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Site adresi : http://www.serkancan.com.tr