Her birimiz vakit geçirmek için bir uğraş ediniyoruz. Bu bazı zaman müzik oluyor bazı zaman dışarıya çıkıp hava almak şeklinde bazı zaman da film izleyerek oluyor. Her insanın müzik zevki nasıl farklı oluyorsa film zevki de o kadar farklı olabiliyor. Bazı insanlar aksiyon filmleri severken bazı insanlar da romantik komedi türünü sevebiliyor. Sinema dünyasında uzun süre egemenliği Hollywood tarzı filmler sürdürdü. Amerikan yapımı işler en çok izlenen işler oldu. Çünkü iyi işler çıkarttılar fakat artık sinema Hint filmleri eksenine doğru kaymaya başladı insanlar artık Hintli aktörleri tanıyor çıkacak hint filmlerini bekliyor ve sinemada Hint filmlerini de tercih ediyorlar. Hatta slumdog millionaire adlı hint filmi imdb’de sekiz nokta dokuz puan ortalamasıyla bulunmakta ve birçok dalda Oscar almış bir film olmaktadır.

Sinemada yükselen yıldız olan Bollywood filmleri her ne kadar çok izleyici karşısına çıksa da her zaman güzel işler de oluyor değil elbette. Bollywood aktörlerinden en çok tanınan aktör amir khan. Three idiots adlı filmde de başrol oynamıştır amir khan. Hint filmleri arasında en çok sevilen yapımlardandır.

Eğitim sistemine eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşır. İnternette birçok sitede hint filmleri bulmanız artık mümkün. Hatta bunları amir khan filmleri olarak arattığınızda da aynı sonucu alıyorsunuz. Arama motoruna hint filmi izle yazmanız hint filmlerine ulaşmak için yeterlidir.

Site adresi : http://www.khanfilmleri.com