Futbol takımları kendi liglerinde, devler ligine yani Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek için bir yıl boyunca emek sarf ettiler. Ligi üst sırada bitiren takımlar, her ülkenin kaç takım göndereceğine bağlı olarak Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazandılar. Çok büyük bütçeli takımların yer aldığı devler ligi heyecanı, insanlar için ayrı bir zevk. Haftanın salı ve çarşamba günleri oynanan maçlarıyla futbol severleri ekran başına kilitliyor.

Takımların torbalara dağılarak sekiz adet grup oluşturduğu devler ligi, büyük maçlara sahne oluyor. Tabi her maçı anında izlemek de futbolseverlere nasip olmuyor. Kaçırdığınız maçları şampiyonlar ligi özetlerini takip ederek izlemeniz mümkün. Böylelikle aklınız diğer maçlarda kalmayacak ve canlı olarak izlediğiniz maç sonrasında şampiyonlar ligi özetleriyle diğer maçların özet görüntülerine de ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Şu günlerde grup aşamaları tamamlanmış olan devler liginde takımlar son 16 turuna kaldılar. Birinciler torba 1, ikinciler ise torba 2 de yer alacak ve yeni bir kura heyecanı ile eşleşmeler belli olacak. Son 16 turunda da şüphesiz daha büyük kulüpler birbirleriyle eşleşecek ve bu dev maçların özetlerini şampiyonlar ligi özet adı altında izleyebileceksiniz.

Site adresi : http://www.macozeti.co/etiket/sampiyonlar-ligi-mac-ozetleri