Tedarikliol.com Tüm markalara ait Altın dedektörü ve Metal dedektörünü satışa sunan en kapsamlı e-ticaret sitesidir. Güvenilir alışveriş, hızlı kargo, Eğitim ve destek hizmetleri konusunda başarılı sonuçlar vermektedir.Deneyimlenmiş ürünleri satan firma, Kampanyalar düzenleyerek en uygun fiyat garantiside sunmaktadır. Markalar arasında Dela dedektör, Toprak dedektör, Lorenz dedektör, Makro dedektör, Teknoloji ekibi, Garrett, Minelab .. bulunmakta.

Şimdilerde DELA LANDER ı satan ve aşırı talep edilen Dela Lander dedektörü yetiştirme çalışan firma, Emsallerine göre yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı olmasından dolayı müşterilerin tercih ettiğini, kullananların çok memnun olduklarını belirtmektedir. DELA LANDER Metal ve Altın dedektörünü 3.000 TL Liste fiyatı var. Bu fiyat yerine 2.500 TL ye satmaya başlayan Tedarikliol.com, ilk 500 Müşterisine 25 Parça 400 TL değerinde Defineci Setini Hediye etmektedir. Bu fırsat kaçmaz. Taksit ve Hızlı kargo olanaklarıda firmanın kalitesini ortaya koymaktadır.

Dela Dedektörden Yeni Nesil Dedektör DELA LANDER satışa sunuldu. Metal dedektörü ve Altın dedektörü DELA LANDER ses getirmeye devam ediyor.

Çoğu kullanıcı tarafından beğeni ile kullanılıyor. Amatör ve Profesyonellerin her zaman tercih ettiği cihaz, Arazide hızlı tarama yapıyor. Geliştirilen arama ve tespit sistemi ile değerli, değersiz çeşitli metal ve Hedefi kolayca tespit edebiliyor. Topraktaki mineral yapıya uyum sağlayacak yüksek teknolojiler kullanılmış. DELA LANDER Pratik, hızlı, parazit üretmeden çalışmasının yanı sıra çoklu frekans destekli alt yapısı bulunmaktadır. Üstün filtreleme yeteneği sayesinde doğada serbest halde bulunan işlenmemiş altınlar veya işlenmiş para şeklideki altınlar ve de diğer değerli metaller onun gözünden kaçmaz.

Kullanım yeri:
Defineciler; Profesyönel ve Hobi defineciler.
Belediyeler; Boru, Vana, Elektrik kanalları bulmada alanında iyi çözümler sunar.
Mayın bulma konusunda da kullanılabilir. Metalden mamül mayınların tespitinde kullanılabilir.
İnşaatçılar, Üzeri asfalt, beton yada toprakla kapatılmış metal rögar kapaklarını, metal gaz yada su borularını diğer mineral oluşumlardan etkilenmeden rahatlıkla tespit edebilir, zaman ve işgücü kaybınızın önüne geçer.

Satış Yerleri: www.tedarikliol.com