Hem eÄŸlenip hem de oyun oynayarak evde, iÅŸte, mobilde oturduÄŸunuz yerden para kazanmak ister misiniz?

Ä°steriz dediÄŸinizi duyar gibiyiz.

Bunun için öncelikle yapmanız gereken;

* http://onlinekumes.com/register.php?ref=1 adresinden üye olmak.

* Ardından Pazar kısmından Online Kümes'in hesabınıza tanımlamış olduğu kredi ile tavuk satın alma işlemini gerçekleştiriyorsunuz.

* Tavukların saatlik üretimleri birbirinden farklıdır.

* Satın alınan tavuğun üretimini takip edip belirli zaman dilimlerinde üretimi gerçekleşen yumurtaların satışını yapıyorsunuz.

* Satılan yumurtaların belirli bir kısmı krediye ve TL'ye dönüşmektedir.

* Günlük bonusla ekstra kredi kazanabilirsiniz.

* Kazanılan kredileri biriktirerek istenilen miktarda tavuk alabilir, deponuzun kapasitesini genişletebilir veya ticaret puanı ile birlikte biriken TL bakiyenizi ödeme talep ederek 48 saat içinde ödemenizi alabilirsiniz.

* 10 TL çekebilmek için hesabınızda 10 adet ticaret puanı olması gerekmektedir. Ticaret puanları oyuncular arasında yapılacak anket ile günlük veya haftalık olarak yüklenecektir. Ayrıca yapılacak olan çalışmalar sonucunda belirli bir kredi karşılığında sınırsız ticaret puanı alımı da mümkün olacaktır.

* Depo nedir? Ne işe yarar? Depo; tavuklarınızın üretmiş olduğu yumurtalarınızı depolamanıza yarar. Belirli bir kapasitesi vardır ve üretim arttıkça deponuzun kapasitesini yükseltmeniz gerekmektedir.

* Tavukların yaşam süreleri 365 gündür.

* Size verilen başlangıç kredisi ile yatırım yapmadan yolunuza devam edebilirsiniz fakat üretiminiz ve kazanç beklentiniz buna göre olmalıdır.

* Yatırım yaparak hedeflediğiniz gelire daha kısa yoldan ulaşıp, her geçen gün kazancınızı katlayabilir ve aylık düzenli gelir elde edebilirsiniz.

* Kredi satın almak için oyun içerisinde bulunan menüde " kredi satın al " bölümünü ziyaret ediniz. E-pin satın alarak yatırımınızı yapabilirsiniz. (Şimdilik Facebook sayfamızda bulunan adresten alabilirsiniz)

Herkes kısa yoldan kolaylıkla para kazanmak ister, bizde bunu istedik. Bu döngüyü oluşturmakta ki amacımız buydu. Sistem olarak aynı bir çok oyun portalı piyasada bulunmakta.

Araştırdık, oynadık beklentilerimiz ve emeklerimiz sonucunda aldığımız karşılığı değerlendirdik ve tatmin olmadık. Bu işe kalkışmamızın nedeni bir oyuncu olarak ne bekleyip bulamadığımızı sizin gibi anlıyor ve aynı pencereden bakıyor olmamızdır. Kendi yaşadığımız sorunları ekarte ederek yeni çözüm önerileri getirmek arz ve taleplerinize en iyi şekilde karşılık vermeyi hedefliyoruz.

Online Kümes size eğlenerek, oynayarak ek gelir sağlayacak bir sistemdir. Daha ne duruyorsunuz? Vakit kaybetmeyin para kazanın!

Site adresi : http://onlinekumes.com

Üye olmak için : http://onlinekumes.com/register.php?ref=1