Hastalık hayatımız boyunca hepimizin başına gelebilecek bir olaydır. Hastalandığımızda mutlaka doktora gitmemiz gereken durumlar olabilir. Bu hastalığınıza göre kendi araştırdığınız veya daha önce size tavsiye edilen doktorların bulunduğu hastanelere gitmek ve oralarda tedavi olmak isterseniz. Bu bir devlet hastanesi veya özel hastane olabilir. Eskiden bu hastanelerde sistem, hastaneye gidip sıra bekleyip, kendi bilgilerinizi girerek bir randevu alma şeklindeydi. Fakat mhrs randevu sistemiyle artık bu olay tamamen geçmişte kaldı.

Sağlık bakanlığı tarafından hayata geçirilen mhrs sistemi ile insanlar 182 telefon numarasını arayarak diledikleri anda diledikleri hastaneden ve doktordan randevu alabiliyorlar. Böylelikle hastanelerde oluşan gereksiz kuyruk bekleme işlemi de son bulmuş oluyor. Ayrıca hasta halinizle gitmiş olduğunuz hastanede bir de ekstra olarak randevu kuyruğuna girip stres yaşamamış oluyorsunuz. Mhrs randevu alma sayesinde dilediğiniz tarihe ve saate aldığınız randevu ile o vakitte hastanede bulunmanız tedavi olmanız için yeterli olacaktır. Hem zaman kaybını önlemiş olacak hem de gereksiz yere beklememiş olacaksınız.

Mhrs sistemi sadece telefon ile 182 hattını arayarak randevu alınan bir sistem değil. Sistem, gelişen teknolojiyi takip ederek en güncel şekilde sizlerin hizmetine sunulmuş. Nitekim bu konuda internet üzerinden randevu alabildiğiniz gibi, akıllı telefonlarınız için ios ve androide özel olarak geliştirilmiş uygulamalar ile de her an mhrs randevu alma işlemi gerçekleştirebileceksiniz. Sizlerde mhrs sistemi hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Site adresi : http://www.emhrs.com