Samsun Çarşamba Havalimanı (SZF) çıkışlı yurtiçi ve yurtdışı geliş-dönüşlerinize uygun olarak Samsun Havaalanı Oto Kiralama hizmeti alabileceğiniz Lider Oto Kiralama markası olan Samsun Oto Kiralama, uygun ve ucuz fiyat, kaliteli hizmet anlayışı ile sizlere bir telefon kadar yakın.

Samsun Havaalanı oto kiralama hizmetlerinde havaalanı terminalinde araç teslim işlemleri ilave bir ücret talep edilmeden yapılır. Samsun Havaalanında dönüş uçuşlarında kiralık araç teslim alınma işlemi de havaalanı terminalinde yapılabileceği gibi havaalanı girişinde bulunan Samsun Oto Kiralama Hizmetleri ofisinde de gerçekleştirilir ve servis aracı ile havaalanına kadar ücretsiz olarak transfer hizmetiniz gerçekleştirilir.

Samsun Havaalanı Araç Kiralama hizmetlerinde Samsun merkezli hizmetimizin yanı sıra Samsun’a yakın olan havaalanları, Ordu-Giresun Havaalanı, Merzifon Havaalanı ve Sinop havaalanı içinde hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Samsun havalimanı araç kiralama fiyatları için bizi arayabilirsiniz. Kiralık araç samsun hizmetlerinde Samsun Havaalanı Oto Kiralama hizmetleri olarak her zaman yanınızdayız.

Samsun Oto Kiralama Merkez Åžube

Zafer Mah. Şevketiye Cad. No:35 İlkadım / SAMSUN
Tel: +90 (362) 234 62 74
Gsm: +90 (532) 638 87 57
E-Posta: info@samsunhavaalaniotokiralama.com

Samsun Rent A Car Havaalanı Şube

Merkez Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No: 17 Çarşamba / SAMSUN
Tel: +90 (362) 844 80 80

Samsun Havaalanı araç kiralama ve rent a car - Online Rezervasyon için tıklayın;

http://www.samsunhavaalaniotokiralama.com