BU SEFER OLACAK

“İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir”
Denis Waitley


 

Son iki sezondur dramatik bir şekilde çıkamadığımız belki de çıkarılmadığımız bir üst lig için şehir inançlı, taraftar heyecanlı, yeni hocamız yerinde kıpır kıpır, tamamen yenilenen kadro sanki kırk yıldır birlikte oynuyormuşçasına inançlı bir yapı içerisinde.

Öte yandan şehrimizin protokolü her zamanki gibi takımımızın yanında. Şehrimizin genç ve çalışkan Valisi Sayın Okay Memiş, sporun içinden Belediye Başkanı Ercan Çimen, gönülden Gümüşhanesporlu Cumhuriyet Başsavcımız Bozan Çevik, Garnizon Komutanımız Albay Cezayir Danışan, Emniyet Müdürümüz Ömer Faruk Karataş, Gümüşhane Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Köse belediye Başkanı Şerif Aygün başta olmak üzere tüm protokol destek vermeye devam ediyorlar.

Spor kardeşliktir, sevgidir, tahammüldür, sabretmektir, eğlencedir. Bir şehrin ve beldenin sosyal desteği ve hatta Trabzonspor gibi bir şehrin adeta sanayisidir, nefesidir, yaşam sebebidir.

Gümüşhane malumunuz olduğu üzere 3 T ve S ile makûs talihini kırma azminde olan ve bu bağlamda ayakta durmaya gayret eden bir şehirdir. Tarım, Ticaret ve Turizmin yanında Torul Gençlerbirliği Voleybol ve Gümüşhanespor ile adını tüm Türkiye’de duyurmaya çalışmaktadır. Kıt kanaat imkânlarıyla bu mucizeyi başaran taraftarından oyuncusuna ve yönetimine kadar emeği geçen herkesin yüreğinden öpüyorum.

Bu yazıyı kaleme aldığım an itibarıyla bulunduğu grupta altıda beş galibiyetle ve bir beraberlikle toplamda 16 puanla namaglûp olarak zirvede ve kupada bir üst turdayız. Bundan iyisi Şam’da kayısı. Keyfimiz yerinde Allah bozmasın.

Geçen iki sezonda bizi hedefe vardırmayan sebepleri bir kenara bırakırsak takıma ağabeylik yapacak olan Melih Gökçek (Tita), Oktay Delibalta gibi isimler güzel ve yerinde transferler olmuştur. Şehrimizin has ve yetenekli evladı Taner Koç 201 maçına imza atarken takımda daha çok Gümüşhaneli yetenekleri görmek hakkımız olsa gerek diyorum.

Bu takımın bu hallere gelmesinde gecesi, gündüzü, alın teri, maddi manevi destekleri olan başta Onursal Başkanımız Sayın Hacı Osman Akgül, Kurban Karagöz, İdris Çimen ve nihayetinde Gümüşhanespor’umuzu kurumsal bir kimliğe kavuşturan ve başarıdan başarıya koşturan alperen Başkanımız Kaya Büyükbayraktar’a şahsım ve tüm Gümüşhane adına şükranlarımı arz ediyorum.

Evet, bu sefer olacak. İzlediğim ve gördüğüm kadarıyla takımın havası, morali, inancı her şeyi yerli yerinde. Oynayan, oynamayan herkes mutlu ve başarı geldikçe huzurlu. Takımın başında şampiyon bir isim Levent Eriş var.

Yahu bir insanda bu kadar yürek olur mu? İnanın maçı izlemekten çok saha kenarında onu izlemekten alamıyorum kendimi. Sanki sahadaki ilk on birin içinde heyecanlı, ateşli ve bir o kadar da inançlı.

Son bir sözüm ‘Kafadarlar’ taraftar grubuna olacak. Allah sizlerden razı olsun. Bu yıl bu takım başarı çıtasını geçince bunda en büyük pay kesinlikle sizin olacaktır.

Evet, bu sefer kesinlikle olacak. Bizler inanıyoruz ve Gümüşhanespor’umuza sonuna kadar güveniyoruz.  

YORUM EKLE