Dikkat! Uzun süreli elektrik kesintisi yapılacak

Gümüşhane’de yeni iletim hattı tesis çalışmaları kapsamında 5 gün boyunca uzun süreli elektrik kesintileri yapılacak.

Dikkat! Uzun süreli elektrik kesintisi yapılacak
Gümüşhane’de yeni iletim hattı tesis çalışmaları kapsamında 5 gün boyunca uzun süreli elektrik kesintileri yapılacak.

18 Haziran tarihinde başlayacak olan kesintiler kapsamında ilk çalışma Kıbrıs Çarşısında bulunan enerji nakil hattı ve trafo postasında bakım onarım şeklinde gerçekleşecek.

Saat 07.00-15.00 arasında Hasanbey Mahallesinin Tekel Sokak, Kıbrıs Caddesi, 55 Evler, Afet Konutlar, Aktutan Yolu üzeri, Emek Sokak, Kayalık Semti, Endüstri Meslek Lisesinin etkileneceği kesinti sırasında çalışma planlanan süreden daha erken tamamlanırsa enerji daha erken sürede verilecek.

TEİAŞ 5 GÜN ÇALIŞACAK

Öte yandan TEİAŞ 14. Bölge Müdürlüğünce yürütülmekte olan Gümüşhane-Torul 154 kV 2x1272 MCM İletkenli Enerji İletim Hattı tesis çalışmaları kapsamında 18-22 Haziran tarihleri arasında saat 07.00-17.00 arasında TEİAŞ 14.Bölge Müdürlüğünce enerji iletim hattı iletken çekimi yapılacağından ilk gün Akçakale köyü ve Kuşakkaya bölgesinde, ikinci gün Akçakale köyü, Kuşakkaya Bölgesi ve Çamlıca Mahallesinin bir kısmı, 3,4,5.günlerde ise Çamlıca Mahallesinin bir kısmı kesintiden etkilenecek.

Gümüşhane Çoruh Aksa Elektrik A.Ş’den yapılan açıklamada çalışmaların belirtilen tarih ve saatlerden önce tamamlanması halinde kesintiden etkilenen bölgelere ilan edilen kesinti tarih ve saatinden önce enerji verilebileceği belirtilirken, kesinti nedeniyle vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER