Elveda 2015

Yeni bir dost eli gibi uzanır sanki size...

Daha dün gibi dost olduğunuz eski yılınız da eski bir dost gibi veda eder sessizce...

Yaşanılan önceki yıllar gibi daha önceki dostlar gibi ve arkadaşlar gibi...

Yaşımız kadar dostlarımız oldu....

Ve sizin kaçıncı bilmem ama benim tam 48.. 2015'im...

2015 in getirdikleri bir yıllık valizinde saklıydı ne de olsa...Hayatıma 365 günde altı saatte, serpiştirip gidecekti vakti geldiğinde...

Bir yıl boyunca açılan valizinden dökülen; sevinçler,umutlar hüzünler ve daha neler..."HOŞÇAKAL" demek bana büyük acı verse de ben senin acılarını, gözyaşlarını, hüzünlerini toparlayıp alıp götürmen temennisi ile hoşçakal diyorum.

Büyük heyecanla seni beklerken pek çok şey getirmişsin hayatımıza; yeni yıl şarkısı,yeni yıl oyunları,yeni yıl kredisi,yeni yıl mesajı, yeni yıl projesi, yeni yıl tablet ve cep telefonu, yeni yıl hediyesi,yeni yıl kampanyası,yeni yıl biletleri gibi..........kimbilir?  belki de çok sevmeliyiz seni 2015 yılı. Ülke olarak ta geçen bir yılda kazandıklarımız kaybettiklerimiz oldu. Her alınan kararlar da yaşam kalitemizi etkileyecek iyi ve kötü günleri birlikte yaşadık.Geçmişin hata ve yanlışlarını arkada bırakarak yepyeni umutlara ufuklar açmak hepimizin düşüncesi olmalıdır.

Yeni bir dost bekliyor sizi, çok yakınınızda merhaba demeye hazır mısınız?.Evet 2016 ayağının tozuyla kapılarımıza dayandı. Valizini açmadan, kendi istek ve umutlarımızı ilk sıraya yerleştirelim. Ben bu yılın ilk sırasında hoşgörünün yerleşmesini, tüketimin değil, üretimin projelerde yer almasını diliyorum.Yine yeni yılın sevdiğimiz dostlarımızdan biri olmasını ayrıca tüm insanların varoluş mantığını unutmadan yaşamasını arzu ediyorum.

Hiçbirimiz bir yıl daha yaşayacağına dair bir garanti almadı. Öyleyse yeni bir yıl geliyor, diye düşünmemiz yerine, bildiğimiz tek şey, bir yılın daha bittiği! Bu durumda yılbaşını  "Geçen yılı nasıl geçirdik? Önümüzdeki bu yılı nasıl geçirmeliyiz?" diye düşünüp taşınarak değerlendirmeli.

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle…İyi Seneler..
YORUM EKLE