ERDOĞAN BAHANE...

Ne zaman ki devlet ve millet olarak ayaklarımızın üzerine durmaya  başlıyoruz, hemen birileri düğmeye basıyor. Bunu yapanlarda direk olarak yapmıyor. Taşeron terör örgütlerini kullanarak yapıyorlar.

Dünyaya  asırlarca hizmet etmiş, hakkı, adaleti,hoşgörüyü ve insanlığı    her tarafa ilkeli bir biçimde götürmüş olan Osmanlı İmparatorluğu’ndan alamadıkları intikamı torunlarından almaya çalışıyorlar.

Ecnebiler bunları yaparken biz ne yapıyoruz?

Yine onlar çocuklarına ‘Bir gün gelecek , boğazda balık tutacaksınız.   İstanbul’u alacaksınız. ’  idealini verirken, bizler çocuklarımıza acaba hangi ideali vermeye çalışıyoruz?

Osmanlı İmparatorluğunun son dönemde dönen dolaplar şimdi yine dönmeye başladı. Özellikle Lozan Antlaşmasının 100. yıldönümüne  yaklaştığımız şu günlerde bu baskı ve terör olayları tesadüf olamaz.(Bu antlaşmanın maddelerinde ne varsa…ve de 100. yıl neyi ifade ediyorsa… kim bilir)  

Ya biz tarihten ders almadık ya da onlara dersini iyi veremedik. Mehmet Akif ERSOY bakın ne diyor bu konuyla alakalı olarak:

Geçmişten adam hisse kaparmış... Ne masal şey!

Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?

"Tarih"i  "tekerrür"  diye tarif ediyorlar;

Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?
 

Türklerin Orta Asya’dan çıkıp Anadolu’ya yerleşmelerine tahammül edemiyorlar. Bundan dolayı da bizi Anadolu’dan atmak istiyorlar.Bunda da başarılı olmazsalar o zamanda başımıza çoraplar örerek, bizlerin tekrar eski ihtişamlı günlerimize dönmemizi engellemeye çalışıyorlar.

Tabi bunların yaptıklarında yerli işbirlikçilerinin de büyük rolü var.Özellikle mecliste temsilcilerinin bulunması da bunlar için avantaj.
 
Bunların derdi Erdoğan’ı başkan yaptırmamak değil. Bunların derdi Erdoğan’ın şahsında Türk devleti ve milletinin öz  kimliğine yeniden kavuşmasının önünü  kesmektir. Erdoğan’ın şahsında , Türk milletinin damarlarında mevcut olan dik duruş,hoşgörü,sabır,sadakat, milli ve dini konulara vakıf olma anlayışı ve haklı davada  geri dönmemek gibi özellikler,  bunların hoşuna gitmediği için terörü  destekliyorlar.

Kısacası başımıza örecekleri çorabı, onların bacağına giydirecek bir lideri karşılarında görmek  istemiyorlar. Onun içinde karşımıza çıkmadan kahpece taşeronlarına yardım ve yataklık ederek bizi sırtımızdan vurduruyorlar.
YORUM EKLE