Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29

Gelecek Aydınlık

YAYINLAMA:
Günün özeti, başlığımda da belirttiğim gibi “Gelecek Aydınlık”

Gümüşhanespor’umuz zorlu bir deplasmandan daha galibiyetle dönüyor. Sezon başında çokça eleştirdiğimiz takım yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Belki de “haksızlık etmişiz” diyoruz içimizden öyle değil mi?

Ligin 9. Haftasını 6. Sırada tamamlamış olduk bu galibiyet ile. İzzet’in erken sakatlanması moralleri bozmuş olsa da 45 dakika da Gökhan’ın attığı gol ve soyunma odasına önde girmenin verdiği motivasyon ile ikinci yarı “Çanakkale Geçilmez”leri oynayan başta kalecimiz Oğuz olmak üzere tüm oyuncularımızın ayaklarına, yüzlerinden akmış olan alın terlerine sağlık.

Pazar günü Kırklarelispor ile Gümüşhane’de karşılaşacağız. Sezon boyunca bir türlü tıka basa dolmayan bir stat var karşımızda. Bunun sebebi giden kötü sonuçlar dediler, bahane kabul ettik etmememiz gerekirken. Ama şimdi, zirveye sadece 4 puan geride bir takım var önümüzde. Hazır pasta ikramı bu, geri mi çevrilir?

Nasıl ki gelen bir yemeği, çöpe dökmek günah ise bu güzel takımın başarılı geçen haftalarından sonra o stada gitmemekte günahtır bu takım için.

Geçen sene televizyon veriyordu maçları, 3.ligti herkes sıkılmıştı, her türlü bahanesi olan bir seneydi. Ama bu sene hedeflerine biraz daha yaklaşmış bir takım için bu maça gelmemek kimliğine yazıktır ey Gümüşhane!

Tüm hafta boyunca LÜTFEN! Herkes üzerine düşen görevini yapsın, herkesi haberdar etsin, işine gelmeyip haberi olmamış gibi yapanları özellikle kolundan tutup o stada getirin. Bu hafta gerekirse “zorla” alacağız 3 puanı!

Eeee.. Kuru kuruya tebrik etmek olmaz öyle değil mi?

Sevgiler..
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *