5 yıldızlı yılbaşı eğlencesi Ramada’da

Gümüşhane’nin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Ramada Gümüşhane’de yılbaşı gecesine özel program hazırlandı.

5 yıldızlı yılbaşı eğlencesi Ramada’da

Gümüşhane’nin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Ramada Gümüşhane’de yılbaşı gecesine özel program hazırlandı.

Ramada Gümüşhane Genel Müdürü Veysel Sezen, yılbaşı gecesi düzenledikleri etkinlikle Gümüşhane’de bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Otellerin şehirlerde sadece yatılan, konaklanan yerler olmadığını, şehrin sosyal ve kültürel hayatına da katkı sağlayan tesisler olduğunu kaydeden Sezen, “Yılbaşı gecesi bir program hazırladık. Yerel sanatçılarımızdan oluşan bir sahnemiz var. Grup Canca ve Onur Akgül sahnede olacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde de bir DJ Serhat ile biraz daha hareketlenecek. Gayet uygun fiyatlarla çıktık, öyle abartılı fiyatlarımız yok” dedi.

“Grup olursa daha da özel fiyatlar sunabileceğiz”

Grup olması halinde daha özel fiyatlar uygulayabileceklerini anlatan Sezen, “İnsanlarımız otelle iletişime geçsinler. Otel resepsiyonumuzda gerekli bilgilendirme, menüler hakkında ve diğer seçenekler hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Aradıklarında görecekler ki gerçekten öyle abartılı fiyatlar yok. Çok uygun fiyatlarla biz bu organizasyonu yapacağız. Tüm Gümüşhanelileri Ramada Gümüşhane’nin farklı ortamında bir yılbaşı geçirmeye davet ediyoruz” diye konuştu. 

Ayrıntılı bilgi 0456 329 29 29 numaralı telefondan alınabilir.
 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER