AK Kadınlardan örnek çalışma

AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları İl Başkanlığı, Okuma Haftası nedeniyle örnek bir çalışmaya imza attı.

AK Kadınlardan örnek çalışma
AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları İl Başkanlığı, Okuma Haftası nedeniyle örnek bir çalışmaya imza attı.

Kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Zafer Meydanında bulunan bir kahvehaneye giderek orada bulunan erkeklere Okuma Haftası nedeniyle kitap dağıttı.

Kitap dağıtımından sonra boş masalara oturarak 20 dakika boyunca kitap okuyan AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları üyesi kadınlar yoldan geçen vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

“MİLLET OLARAK OKUMAYA GEREKEN ÖNEMİ VERMİYORUZ”

Okuma Haftası münasebetiyle yapılan çalışma da oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kadın Kolları İl Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, “AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanlığı olarak okuma haftasında, Gümüşhaneli hemşerilerimizde kitap okuma farkındalığı oluşturmak için bir kahvehaneye giderek orada oturan erkeklere kitap dağıttık ve onları okumaya davet ettik. Bizde boş masalara oturarak 20 dakika boyunca orada kitap okuduk. Millet olarak okumaya gereken önemi vermiyoruz. Bu konuyla ilgili bir farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma yaptık. Oldukça renkli bir çalışma oldu. Bu çalışmamıza devam edeceğiz, her ay belirli günlerde kitap okuma etkinliklerimizi tekrar edeceğiz. Bütün vatandaşlarımızı bizlere katılmaya davet ediyorum. Çalışmayı yaparken bize destek olan AK Parti İl Halkla İlişkiler Başkanına, Kadın Kollarımızın Halkla İlişkiler Başkanına ve çalışmaya katılan bütün Kadın Kolları üyelerime teşekkür ediyorum. Öte yandan Gümüşhane Belediyemizden; Şehrimizin muhtelif yerlerine, özellikle de kahvehanelerin yoğun olduğu bölgelere halka açık kitaplıklar yapmasını talep ediyoruz. Vatandaşlarımız bu kitaplıklar sayesinde günün boş geçirdikleri saatlerini kitap okuyarak değerlendirebilirler” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER