Ar Yıldız Mutfak Açıldı

1948 yılından bugüne Mutfak sektörünün öncü firması olan Ar Yıldız Mutfak malzemeleri Gümüşhane’de açıldı. 

Ar Yıldız Mutfak Açıldı

1948 yılından bugüne Mutfak sektörünün öncü firması olan Ar Yıldız Mutfak malzemeleri Gümüşhane’de açıldı. 

Gümüşhane’de 18 yıldır ticari hayatın içinde olan Mesut Şahan tarafından hizmete açılan Ar Yıldız Mutfak Malzemeleri, içerdiği ürün çeşitliliği sebebiyle açılış gününde yoğun ilgi ile hizmete girdi.

Konu ile ilgili gazetemiz Olay’a değerlendirmelerde bulunan işletme sahibi Mesut Şahan, “ Bu sektöre girerken istediğimiz şey mutfağı baştan sona oluşturmaktı. Vatandaş girdiği zaman mutfağını tamamen dipten tepeye düzsün istedik. Kaşığından setine kadar tüm ürünlerimiz ile bir markayız” dedi.

İşletmenin açılışında konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Gümüşhane’de böyle yeni işletmelerin açılması bizleri mutlu etmektedir, ekonomik olarak zor günler geçirdiğimiz bir dönemde böyle işletmelerin açılması bizlere moral vermektedir. Bizim böylesi farkındalık yaratan işletmelere sahip çıkmamız lazım. Mesut kardeşimiz yıllardır içimizde ticaret yapan birisi. Daha hiç problemle gelmedi bize. Hep çözüm önerileri ile geldi. Bugünde şehrimizin bir ihtiyacına yine çözüm oldu” ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ise “Gümüşhane’ye böylesi bir işletme kazandıran Mesut Şahan’a teşekkür ederiz. Gümüşhane halkının ihtiyaçlarına cevap olacak güzel bir işletme” ifadelerine yer verdi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İsmail Akçay ise, “Mağazayı gezdim. Hakikaten Gümüşhane standartlarının çok üstünde Gümüşhane’ye yakışan bir mağaza açılmış. Böylesi mağazaların açılması hem bulunduğu şehre, hem bulunduğu caddeye hem de tüketiciye değer verdiğini gösteriyor. Bu şekilde ürün çeşitliliğinin fazla olduğu iş yerlerinin açılması şehrimizin çevre illere bağlılığını da azaltmaktadır. Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sıkıntılar yaşanmaktadır. Böylesi bir dönemde böylesi bir işletmeyi ilimize kazanması takdir edilecek bir davranıştır” diye konuştu.

Müşteri memnuniyetine değinen Akçay, “Müşteriyi memnun etmek lazım, Müşteriye iyi davranırsan iyi ağırlarsan müşteri bunu her zaman hatırlar. Müşteri rahat edeceği yeri sever. Artık internet üzerinden alışveriş yapılıyor. Biz müşteri memnuniyeti ile onları kazanmalıyız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından daha sonra işletmenin açılışı gerçekleştirildi.  Yeni açılan işletmeden ilk alış verişi ise Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen yaptı.
 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdoğan AYAZ
Erdoğan AYAZ - 6 yıl Önce

Gerçekten herşeyi ile birinci kalite ALLAH utandırmasın

SIRADAKİ HABER