Avcılar’dan yeni sezon öncesi kan bağışı

Gümüşhane Aktif Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu.

Avcılar’dan yeni sezon öncesi kan bağışı

Gümüşhane Aktif Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu.

Dernek Başkanı Sinan Demirsoy bu yıl ikincisini düzenleyerek Kızılay’a kan bağışını geleneksel hala getirdikleri ifade etti.

Dernek Başkanı Demirsoy, tüm dünyada her gün, her saniye, bir insanın yaşamak için kan nakline ihtiyaç duyduğunu, ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı birçok yaralı asker, polis ve vatandaşın kan nakline ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Demirsoy, “Kan ise tek kaynağı insan olan ve başka hiç bir yolla üretilemeyen biyolojik bir maddedir ve bütün dünyada güvenli kan ve kan bileşenleri ancak düzenli, gönüllü ve karşılık beklemeyen kan bağışçıları aracılığıyla sağlandığının farkındayız. Bizlerde Gümüşhane Aktif Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri olarak ‘Kan Acil İhtiyaç Değil Sürekli Bir İhtiyaçtır’ sloganıyla Kızılay’a kan bağışında bulunmak için toplandık.  Tüm vatandaşları kan bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Demirsoy 26 Ağustos’ta açılacak av sezonunda tüm avcılara kazasız bir sezon geçirmelerini diledi.

Gümüşhane Kızılay doktoru Gülseren Oğuzhan Çıtlak Gümüşhane Aktif Avcılar ve Atıcılar derneğinin tüm üyelerine teşekkür ederek dernek başkanına teşekkür belgesi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER