Aydın Hemşehrileri İle Omuz Omuza

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar- Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN, Cumartesi günü İstanbul’da Gümüşhaneli hemşehrileri ile birlikte bir dizi toplantı, açılış ve etkinlik gerçekleştirdi.

Aydın Hemşehrileri İle Omuz Omuza
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar- Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN, Cumartesi günü İstanbul’da  Gümüşhaneli hemşehrileri ile birlikte  bir dizi toplantı, açılış ve etkinlik gerçekleştirdi.

İlk olarak Kartal Cevizli Sarayboyu caddesinde hemşerimiz Kemal Kara’nın hizmete sunduğu Estetik Merkezinin açılışını gerçekleştiren Doç. Dr. Kemalettin Aydın, bölgenin en iyi konumunda olduğunu düşündüğü estetik merkezini beğendiğini belirterek hayırlara vesile olmasını temennisiyle açılışını gerçekleştirdi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alıp önerilerde bulundu.

Açılışın ardından İstanbul GÜDEF ve Gümüşhane Valiliğince Feshane’de düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri sonrası değerlendirme ve istişare toplantısına katılan Doç. Dr. Kemalettin Aydın İstanbul’da faaliyet gösteren 120 dernek başkanı ile Feshane’den önce olduğu gibi tekrar bir araya geldi.

Bu tür organizasyonların bir takım işi olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane Tanıtım Günlerinin son derece başarılı geçmesinde yoğun emek harcayan hemşehrilerini tebrik etti. Hemşehrileri de Doç. Dr. Kemalettin Aydın’a başından sonuna kadar organizasyonun her aşamasında kendilerini yalnız bırakmamasından ve ilgisinden ötürü teşekkür ettiler.

Değerlendirme toplantısından sonra Gümüşhane Gündem Gazetesi Sahibi Adem Kaya tarafından düzenlenen Gümüşhane Oscar Törenine katılan Doç. Dr. Kemalettin Aydın, hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ederek, Adem Kaya’yı tebrik etti ve marifetin iltifata tabi olduğunu ifade etti.

Yoğun İstanbul Programının ardından memleketi Gümüşhane’ye geçen Doç. Dr.Kemalettin Aydın, Pazar gününü ise AK Parti Genel Merkez Ar- Ge Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisinin açılışına ve Başkanlık Sistem konulu konferansa katıldı ve AK Parti İl Başkanlığında hemşehrilerinin sorunlarını dinledi.

Aydın’ın ilçe ziyaretinde ve bir dizi incelemelerde bulunmaya devam edeceği bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2013, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER