Aydın, Kürtün Heyeti İle Yemekte Buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane temasları kapsamında Kürtünlü hemşehrileri ile bir araya geldi.

Aydın, Kürtün Heyeti İle Yemekte Buluştu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Ar- Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane temasları kapsamında Kürtünlü hemşehrileri ile bir araya geldi.

Tüm katılımcılar ile bire bir ilgilenerek hasbihal eden Aydın, Kürtünlülerin yoğun teveccühü ile gerçekleşen toplantıda hemşehrilerinin  “Hocam Allah razı olsun senden bütün engellemelere rağmen Kürtün’ün ilçe konumunda hizmetler alması için gece gündüz çalışıyorsunuz biz sizin nasıl çalıştığını biliyoruz”, “Sağlık ocağımızı önce hastaneye dönüştürdünüz, sonra da ilçemize modern bir hastane daha kazandırdınız. Meslek Yüksek Okulunu açtırdınız. Emniyet binası yaptırıyorsunuz. Kapalı spor Salonumuzu ihale ettirdiniz.  Yurt yaptırılmasına katkı sağladınız. Şimdi de Kız Meslek Lisesi açtırmak için çalıştığınızı duyuyoruz nezdiniz de hükümetimize teşekkür ederiz”, “Kürtün’ün Turizm Master Planı ile ayağa kalkması için yürüttüğünüz çalışmalar takdire şayan yaylalarımızdan köylülerimize Kürtününün geleceği için çalışıyorsunuz görmemek mümkün değil”, “Fındık teşviği kapsamına alınmamız bu memleket için en büyük hayırlardan birisidir dua alan hizmetler ediyorsunuz. Sıcak asfalt yollardan gitmek bizleri memnun ediyor.”, “Bölgemizde HES’ler ile yaptığınız mücadele ile bu işletmelerde en çok Kürtünlü çalıştırılması için yürüttüğünüz çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine muhatap olan Aydın, “Yeter ki hemşehrilerimiz mutlu olsun.” dedi.

Doç. Dr. Kemalettin Aydın’ın özellikle hastaları ve hastanedeki yakınları ile kendi canından, kanından biri gibi ilgilenmesinden dolayı duygu dolu konuşmalar yapan Kürtünlüler, “Evlatlarımızın yurt sorununa kadar ilgileniyorsunuz yeterki hemşehrilerimiz mutlu olsun diyorsunuz bizde size duamızı eksik etmiyoruz, her köyümüze en az 5 kere geldiniz, acıda ve sevinçte yanımızdasınız kısacası dokunabildiğimiz, yanımızda hissettiğimiz bir vekilsiniz her memlekete nasip olmaz böyle vekil sizin gibi bir evlat yetiştiren Anne ve Babanızdan Allah razı olsun” dediler.
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2013, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER