Aydın: Milli irade sandığına sahip çıkacak

17-25 Aralık darbe provokasyonlarına Türkiye'de ilk tepki gösteren, 'Milli İrade'ye Saygı ve Yeni Türkiye' konulu toplantıları Gümüşhane'nin her bir ilçesinde düzenleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 2015 seçimlerinde de 'Milli İrade'nin 2015 seçimlerinde tecelli edeceğini ve AK Parti'nin rekor bir oy oranıyla milletin teveccühüne mazhar olacağını söyledi.

Aydın: Milli irade sandığına sahip çıkacak
17-25 Aralık darbe provokasyonlarına Türkiye'de ilk tepki gösteren, 'Milli İrade'ye Saygı ve Yeni Türkiye' konulu toplantıları Gümüşhane'nin her bir ilçesinde düzenleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 2015 seçimlerinde de  'Milli İrade'nin 2015 seçimlerinde tecelli edeceğini ve AK Parti'nin rekor bir oy oranıyla milletin teveccühüne mazhar olacağını söyledi.

Milletvekili Aydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizde maalesef bir takım çevreler  'Milli İrade'nin kararını yok saymak için ellerinden geleni yapıyor. Ancak AK Parti'nin yılmaz bekçisi olarak buna asla müsaade etmedik ve etmeyeceğiz. 17-25 Aralık darbe operasyonları sırasında bu yıldırma hareketine boyun eğmeyeceğimizi açıkça gösterdik. Gümüşhane'nin bütün ilçelerinde 'Milli İrade'ye Saygı ve Yeni Türkiye' toplantıları düzenledik. Sayın Başbakanımız ve Hükümetimizin önderliğinde darbecilere karşı durduk... Bugün de bir takım odakların 'Milli İrade'yi hiçe sayarak bir takım söylemlere ve olaylara bel bağlamış olduğunu görüyoruz. Ancak şunu açıklıkla ifade ediyorum ki AK Parti bugüne kadar sergilediği dik duruş, Türkiye'nin itibarına, siyasetine ve ekonomisine sağladığı katkı ile bunların üstesinden geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gelmeye devam edecektir.

Bununla birlikte çıkılan bu  'Yeni Türkiye' süreci birçok değişikliğe gebe olacak.  7 Haziran'dan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi 400 milletvekili çıkaracağız ve Başkanlık sistemi ve yeni anayasa yapılması yolunda önemli mesafe kat edeceğiz inşallah. Bununla birlikte Gümüşhane'mizde her seçim döneminde artırdığımız oyumuzu bu seçimde de artırarak verdiğimiz sözü tutup yüzde 70'in üzerinde oyu yüce rabbimin izniyle ulaşacağız ve o gün iradesine sahip çıkan Necip Gümüşhaneli hemşehrilerim 7 Haziran'da da sandığa ve milli iradeye sahip olacaktır. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki hükümetimizden Allah razı olsun. Gümüşhane ne istiyorsa hükümetimiz veriyor..."
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER