Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Aydın: Önemli olan şahıslar değil AK davadır

Aydın: Önemli olan şahıslar değil AK davadır

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane il teşkilatıyla bir araya geldi.

577
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane il teşkilatıyla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz Başkanlığında, Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ve Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan'ın katıldığı ve tüm il yönetim kurulunun hazır bulunduğu toplantıda Milletvekili Aydın bir konuşma yaptı.

Konuşmasında yaptığı işlerin anlatılmasından daha çok huzurun, beraberliğin, kardeşliğin, dava arkadaşlığının ve Yeni Türkiye'nin yapılanmasında nasıl birlikte yürüneceği konusuna vurgu yapan Aydın, şu ifadeleri kullandı:

“24 Ocak 2015 günü yapılan İl Başkanlığı seçimi ve devamındaki çalışmalarının değerlendirilmesi ve yaklaşan 2015 Genel Seçimleri sürecindeki partimizin Türkiye'nin ve Dünya'nın lideri olan ve Yeni Türkiye'yi imar edecek partimizin Gümüşhane teşkilatıyla bir araya geldik. Burada özellikle biz inanan insanların başarı yerine muvaffakiyet kelimesinin üzerinde durulmasının gerekli olduğuna inanıyorum. Bugüne kadarki yaptığımız işlerde Allah'ın izniyle muvaffak olarak geldik. Milletvekilliği süresi boyunca da ilimize birçok yatırımları getirme konusunda hükümetimizin de desteğiyle büyük bir muvaffakiyet gösterdik. Allah'ın izniyle 2015 genel seçimlerinde de ilimiz bu muvaffakiyeti gösterecektir. Başarmak suni bir kelimedir o nedenle de başarı kelimesinden uzak durarak parti teşkilatlarımızın nasibin kısmetin yüce rabbimin oluru ve izni ile olacağı inancından ayrılmadığına inanıyorum.

Yaklaşan süre içerisinde aday adayı arkadaşlarımızın da partimize renk, çeşit ve heyecan kattığına inanıyorum. Hepsinin çalışmalarında özellikle bugüne kadar teşkilatımızda hiç vazgeçilmemiş olan bir kurala aday adayı arkadaşlarımız tarafından da uyulmasını arzu ediyorum. O da birliğin, beraberliğin, kardeşliğin olduğu bir yerde iftiradan, gıybet ve dedikodudan uzak bir aday adaylığı temayül sürecinin yaşanması en büyük dileğimizdir. Biz kullar olarak tabi ki nasibimizin, kısmetimizin peşinden gideceğiz. Ama bunun tayin edicisinin de yüce rabbim olduğunu bize isabet edenin bizim nasibimiz olduğu bilinciyle bu süreci yürütmemizin gerekli olduğunu şahıslarımızdan daha önemlisi partimiz ve ülkemizin geleceği olduğu bilinciyle 2015 seçimlerinin partimiz ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bütün arkadaşlarımızın bu duygular içinde hesabi değil hasbi olmalarını kendilerinden istirham ediyorum. Kişilerin kendilerini ve vaatlerini dile getirirken etik, erdem ve ahlak kuralları çerçevesinde hareket etmeli, partimize ve davamıza zeval gelmemesine dikkat etmeliler.”
Yorumlar
v
vatandaş 10 yıl önce
bu ak dava dediğiniz intikam davasımı yoksa zigana havasımı,yoksa cumhuriyetin yıkılışının kuymak tavasımı,ülke ekonomisi bitti tarlalar ekilmiyor,gübreler çekilmiyor ot saman dıştan gelir,anguslar dıştan gelir,ne diyelim,birazda bizmi yiyelim,sevelim sevilelim millet mecisine gidip dövülelim,
BEĞENME
0
CEVAPLA