Aydın yorulmak bilmiyor...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın yoğun Gümüşhane programına devam ediyor.

Aydın yorulmak bilmiyor...
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın yoğun Gümüşhane programına devam ediyor.

Sabah erken saatlerden itibaren programına başlayan Aydın, ilk olarak Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya’yı ziyarete etti. Aydın, burada yapılan çalışmalar ve baraj tatil köyü projesi hakkında bilgi aldı.

Daha sonra elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ekrem Şayık'ın cenazesine katılan Aydın, Şayık'ın ailesi ve yakınlarıyla görüşerek başsağlığı dileğinde bulundu. Aydın'ın sonraki durağı Giresun’un Doğankent ilçesi Belediyesi oldu. Kürtün ilçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğankent İl Genel Meclis üyesi Fatma Dil, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nisa Arıcı da Aydın'a ziyareti sırasında eşlik etti.

Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat'ı da ziyaret eden Aydın daha sonra Torul ilçesini ziyaret ederek vatandaş ve hemşehrileriyle bir araya geldi, esnafın sorunlarını dinledi.

Gece geç saatlere kadar programına devam eden Aydın, Girişimci Kadınlar Derneğinin açtığı sergiyi de ziyaret etti. Aydın, Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Leyla Bostancı'ya gösterdiği ilgi ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Aydın buradaki ziyaretin ardından kahve ve çay ocaklarında vatandaşlara bir araya geldi.

Sabahın ilk ışıklarından gecenin geç saatlerine kadar hemşehriyle bir araya gelen Milletvekili Aydın, AK Parti'nin ak alınlı neferlerinin gece gündüz demeden çalışması ve milletin yanında hizmet etme aşkı ve felsefesiyle hareket etmesi gerektiğini söyledi. Başarının uykusuz gecelerin ürünü olduğunu kaydeden Aydın, davayı en üst seviyeye taşımak için ne gerekiyorsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğini söyledi.

Haberin Kaynağı: Milletvekili Danışmanı

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER