Bakan Yıldız, Ankara Gümüşhane Günlerinde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara’da düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günlerine katıldı.

Bakan Yıldız, Ankara Gümüşhane Günlerinde
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara’da düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günlerine katıldı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'le birlikte stantları gezen Bakan Yıldız’a Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Şenol Turan, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ve GÜDEF Genel Başkanı Hamdi Arslan eşlik etti.

Atatürk Kültür Merkezinde dün başlayan ve 1 Mart Pazar gününe kadar devam edecek olan Gümüşhane Tanıtım Günlerine katılarak tüm stantları gezen Bakan Yıldız, Kelkit standında ise davetliler ve beraberindekilere alanda pişirilen ve namı tüm ülkeye yayılan Kelkit kuru fasulyesini dağıttı.

Şiran standında da yöresel kilim olan Ala Kilim'leri inceleyen Bakan Yıldız, Gümüşhane’nin yetiştirdiği sanatçılardan Hışır Osman mahlaslı Osman Nebioğlu’ndan imzalı bir kitap aldı.

Beraberindeki grupla bir süre stantta oturarak dinlenen ve sohbet eden Bakan Yıldız, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek AKM’den ayrıldı.

AKŞAMA HERFENE VAR

Gümüşhane Tanıtım Günleri etkinliğinin ikinci gün programında Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi anlatısı ve Gümüşhane'de Organik Tarım konulu bir de panel düzenlenecek.

Gümüşhane Kültür Sanat Kulübü tarafından saat 18.00'da gerçekleştirilecek olan Herfene Gecesi ve 20.00'da ki plaket töreni ile etkinliklerin ikinci günü sona erecek.



Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER