Başkan Çimen, AK Parti teşkilatı ile bir araya geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Çimen, AK Parti teşkilatı ile bir araya geldi
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

Belediye Konferans Salonunda AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş Teşkilat Toplantısına Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Özer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan ve teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda Belediye çalışmaları hakkında sinevizyon eşliğinde teşkilat üyelerine bilgi veren Başkan Çimen, 7 Haziran seçimlerine de ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, AK Parti’nin 7 Haziran’da yeni bir rekor daha kıracağını belirtti.

Başkan Çimen, gerçekleştirecekleri hizmetlerin temellerini tek tek atmaya başladıklarını ifade ederek, “2015 yılı çok farklı bir yıl olacak demiştik ve bu sözümüzün arkasında durarak hizmetlerimizin temellerini atmaya başladık. Bundan sonraki süreçte daha hızlı çalışacağız. Planlamalarımızın hepsini tamamladık. Biz seçim odaklı çalışmıyoruz. Bundan sonraki süreçte sürekli olarak sahada olacağız” dedi.

7 Haziran seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu kaydeden Başkan Çimen, “Bu seçim Türkiye’nin istikrarının sürmesi ve Türkiye’nin daha güçlü olmasını belirleneceği bir seçim olacak. AK Parti iktidarı göreve geldikten sonra Türkiye’de çok şey değişti. Ülkemizde istikrar ve güven ortamı sağlandı. Birçok alanda hayal bile edilemeyecek yatırımlar gerçekleştirildi. Bu çerçevede ilimizde çok büyük yatırımlar aldı. Memleketimiz ekonomik olarak kalkındı, kalkınmaya da devam ediyor. Tüm bunların artarak devam etmesi için 7 Haziran’da AK Parti’nin güçlü bir şekilde yeniden bir rekor daha kırması gerekiyor. Bizler AK Parti ailesi olarak bir bütünüz. Bu bütünlük içerisinde ülkemizde istikrarın sürmesi için var gücümüzle çalışmalıyız” diye konuştu.

Toplantıda, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ve İl Başkanı Hakkı Gündüz de birer konuşma yaparak, Belediye Başkanı Çimen’e teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER