Başkan Çimen, Artabel'deki kaynak suyu inceledi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kente kazandırmayı planladığı cazibeli kaynak su çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Çimen, Artabel'deki kaynak suyu inceledi
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kente kazandırmayı planladığı cazibeli kaynak su çalışmalarına devam ediyor.

Beraberinde İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Salih Devran, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan, Belediye Meclis Üyeleri İsmet Çakmak ve Teyyar Demirel, Gülaçar köyü Muhtarı Murat Aydın, yöre sakinleri ve teknik personeller ile birlikte Torul ilçesine bağlı Gülaçar köyü Artabel Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Çimen, yaptığı açıklamada, Olucak ve Yağlıdere köyü sınırları içerisinde bulunan Deveboynu mevkisindeki kaynak suyu çalışmalarına alternatif olarak Gülaçar köyü Artabel Mahallesi'nde şehre cazibeli kaynak su kazandırma çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

Suyun kente kazandırılması için köylülerle istişare içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Çimen, "Yaklaşık 2 bin rakımlı bir alanda çıkan kaynak suyunu şehrimize kazandırmayı planlıyoruz. Bugün buraya teknik bir inceleme gezisi düzenledik. Burada arkadaşlarımız gerekli ölümleri yaptı. Bu suyu şehrimize kazandırmak istiyoruz. Bu suyun alınması için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Köydeki vatandaşlarımıza zarar vermeden bu suyu alarak şehrimize kazandırmak istiyoruz" dedi.

Başkan Çimen, Gümüşhane halkına kente cazibeli kaynak su kazandıracakları sözünü verdiklerini hatırlatarak, "Sözümüzün arkasındayız. Deveboynu'ndaki kaynak su ile birlikte Gülaçar köyümüzdeki kaynak suyu da almak istiyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımıza başladık. İnşallah şehrimize cazibeli kaynak suyu kazandıracağız" diye konuştu.

Başkan Çimen ve beraberindekiler daha sonra kaynak suyundan içti. 
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2015, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER