Başkan Çimen'den Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Çimen'den Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Çimen,  öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve eğitim personelinin büyük emek sarf edecekleri ve fedakarlıklarıyla donatacakları bir eğitim-öğretim yılını daha karşılamanın sevincini hep birlikte gönülden yaşadıklarını kaydetti.

Bilgiyi üreten, paylaşan ve insanlığın yararına sunabilen genç nesillerin ülkelerin en büyük zenginliği olduğunu belirten Başkan Çimen, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ders başı yaparak okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluştular. Bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen genç nesiller, ülkelerin en büyük zenginliğidir. Bu nedenle eğitim öğretim sistemimizi çağın gereklilikleri doğrultusunda ele almak, yeniliklere uyum sağlayabilecek uzun vadeli planlamayı gerektiren bir anlayışla uygulamaya koymak zorundayız. Türkiye olarak da bu öncelikli konularımızdan biridir” dedi.

Başkan Çimen, mesajında şunları kaydetti: “Yeni eğitim-öğretim yılının, okullarımız idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.”

Başkan Çimen, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinliğe de katılarak öğrencilerle sohbet etti.
Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER