Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları sona erdi

Gümüşhane Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları sona erdi.

Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları sona erdi
Gümüşhane Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları sona erdi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen son toplantıda, 4 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Çimen, toplantıda Gümüşhane Belediyesi’ne araç hibesi, 2015 yılında uygulanacak olan tarifeler, imar planı tadilatları ve imar planı itirazlarını görüştüklerini kaydederek, “Meclisimiz bu ay yoğun bir çalışma ayı geçirdi. Bu ay bütçe görüşmelerimiz vardı. Bütçe görüşmelerimizin sona ermesinin ardından son toplantımızda Gümüşhane Belediyesi’ne araç hibesi, 2015 yılında uygulanacak olan tarifeler, imar planı tadilatları ve imar planı itirazlarını görüştük. 2015 yılında uygulanacak olan tarifeler konusunda bazı kalemlerde değişiklikler yaptık. Ayrıca belediyemize bir firma tarafından hibe olarak bağış aldık. İmar planı ve tadilatlarından oluşan 16 maddeyi de görüşerek karara bağladık” dedi.

Çimen, bütçe görüşmeleri sonrası Gümüşhane Belediyesi’nin 2015 yılı bütçesinin 44 milyon 200 bin lira olarak kabul edildiğini hatırlatarak, “Bütçe görüşmelerimiz kapsamında gerek meclis üyesi arkadaşlarımız gerekse belediye personelimiz çok titiz bir çalışma yürüterek bütçemizi oluşturduklar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 2015 bütçemiz inşallah hayırlara vesile olur. Bu yıl oluşturulan bütçe Gümüşhane Belediyesi için çok yeterli değil. Önümüzdeki yıllarda bu bütçenin kat be kat üstüne çıkmak inşallah bizlere nasip olur. Yeni dönemde çok yoğun bir çalışma sürecine gireceğiz. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER