Belediye ve Emniyet GÜ’de tanıtım standı açtı

Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gümüşhane Üniversitesi önünde tanıtım standı açtı.

Belediye ve Emniyet GÜ’de tanıtım standı açtı
Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gümüşhane Üniversitesi önünde tanıtım standı açtı.

Gümüşhane Üniversitesi’nde kayıt döneminin başlamasıyla birlikte, üniversite önünde stant açan Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin tanıtımını içeren broşür ve kataloglar dağıtıyor.

Gümüşhane Belediyesi, kayıtların yapıldığı noktada öğrencilere şehrin tanıtımını içeren el broşürü ile kalem dağıttı. Bunun yanı sıra, çocuklarıyla kayıt yaptırmaya gelen ailelere de Gümüşhane’nin meşhur pestil-kömesi ikram ediliyor. Ayrıca öğrencilerle aileleri, belediye standında bulunan görevlilerden konaklama veya diğer ihtiyaçlarına yönelik bilgiler de edinebiliyor.

ÖĞRENCİLERE KAYIT ZAMANINDA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DESTEK

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan “İlk Adımda Dost Eli” isimli proje kapsamında, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde Gümüşhane Üniversitesi’ni kazanarak kayıt yaptırmak amacıyla Gümüşhane’ye gelen öğrenciler için stant açıldı. Öğrencilerin üniversite içerisinde karşılaşabilecekleri sorunlara çözüm bulmak ve şehirde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kampüs alanı içerisinde açılan stant, kayıtların son gününe kadar devam edecek.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER