Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesinde görev değişimi

Gümüşhane’de 2014 yılından beri faaliyet gösteren Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesinde yönetim değişikliği yapıldı.

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesinde görev değişimi

Gümüşhane’de 2014 yılından beri faaliyet gösteren Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesinde yönetim değişikliği yapıldı.

Başkanlığına Gümüşhane Üniversitesi akademisyenlerinden Halil İbrahim Karahanoğlu’nun getirildiği vakıfta yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Eyüp İslamoğlu, Eşref Balki, Ufuk Ustaoğlu, Lokman Yıldırım, Mustafa Gürbüz, Kenan Okur ve Musa Ateş.

29 Mayıs 1985 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından kurulan Birlik Vakfı'nın Gümüşhane Şubesi yeni yönetimiyle geleceğin teminatı gençlerin inançlı, manevi değerlere bağlı, vatanını seven, kültürlü, ilim seviyesi yüksek çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak gayesiyle çalışmalarına devam edecek.

Vakfın yeni yönetim kurulu, yaptığı açıklamada Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi kuruluşundan bu yana emeği geçen başta Başkan İsrafil Aslan ve yönetimine, kendilerini bu göreve layık gören Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Alacacı ve mütevelli heyeti üyelerine teşekkür etti.

“Tek gayemiz Vakfımızın amaçları doğrultusunda Gümüşhane'mize hizmet etmek ve değer katmaktır”

Vakıf senedi doğrultusunda başarılı ve ihtiyaç sahibi üniversite gençliğinin ihtiyaçlarını gidermek, kültürel ve eğitim faaliyetleri çerçevesinde düzenli olarak konferanslar verilecek, ilim ve bilim adamları tarafından verilecek ayrıca çeşitli etkinlikler yapılacağı kaydedilen açıklamada, “Kurulduğu günden itibaren de kuruluş gayesine uygun şekilde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmektedir. Birlik Vakfı geçmişten gelen birikimle yeni bir aşkla güçlü bir Türkiye için çalışmaktadır. İlimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızla, Mülki amirlerimizle, siyasilerimizle birlikte yürüteceğimiz ve her daim birlikte çalışacağımız bu kutlu yolda tek gayemiz Vakfımızın amaçları doğrultusunda Gümüşhane'mize hizmet etmek ve değer katmaktır. Gelişen ve büyüyen Gümüşhane Güçlü Türkiye yolunda biz de varız ve hazırız. Milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak milletimizin milli ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren ailesini vatanını ve milletini seven ve yücelten bir neslin devamı için şehrimizde bulunan bütün sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Gümüşhane'mize değer katmak ve Gümüşhane'mizi marka şehirlerarasına katmak için hep birlikte çalışacağımızı gururla ifade etmek isteriz” denildi.

“Vakit birlik vaktidir”

Açıklamada Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli demokratik adımlarından birisi olan yeni Anayasa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum sürecinde de gece gündüz demeden milletin bekası ve aydınlık geleceği için çalışacaklarını kaydeden yönetim kurulu üyeleri, “Vakit birlik vaktidir. Bizlerde bu süreçte üzerimize düşen görevimizi milletimizin ve devletimizin yanında olmayı vicdani bir borç biliyoruz. Bu nedenle dava arkadaşlarımızla birlikte Sivil Toplum Kuruluşu olarak Gümüşhane’miz için maddi ve manevi değerleri geliştirmek için çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Birlik Vakfımız dün olduğu gibi bugünde huzur ve istikrar içerisinde daha güçlü daha müreffeh Türkiye için desteğini her şartta devam ettirmiş ve yanında olmaya devam ettirecektir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER