Birlik Vakfından şehit aileleri ve gazilere iftar programı

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi, düzenlediği iftar programında şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle iftar programında buluştu.

Birlik Vakfından şehit aileleri ve gazilere iftar programı

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi, düzenlediği iftar programında şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle iftar programında buluştu.

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Birlik Vakfı Şube Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu, akademisyenler, Birlik Vakfı yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Birlik Vakfı Şube Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu yemekte yaptığı konuşmada vatan uğruna mücadelede bulunmuş şehit ve gazileri bir kez daha anmak, aynı zamanda bu ruhu kendi içlerinde yaşamak ve yaşatmak için davetlerine icabet eden tüm şehit yakınları ve gazilere teşekkür etti.

Şehitler ve gazilerin milletin hiçbir şartta bağımsızlığından, özgürlüğünden, birlik ve beraberliğinden, vatanın bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğini ve sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya ilan ettiğini kaydeden Karahanoğlu, “Gazilerimiz ve Şehitlerimiz bizim için çok değerlidir. Bu ülkede yaşayabiliyorsak, yemek yiyebiliyorsak, su içebiliyorsak, nefes alabiliyorsak ve bugün burada güven ve huzur içerisinde iftarımızı açabiliyorsak şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık mutluluk ve esenlikler diliyorum. Ayrıca bu şehit yakınları ve gazilerle buluşma iftar programına teşrif eden ve bizleri yalnız bırakmayan bu anlamlı programda bizlerle olan tüm katılımcı misafirlere yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şehit ve gaziler için duaların yapıldığı program iftar yemeğinin ardından son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER